Downtown Hotspots

Find Stockholms skjulte perler med Downtown Hotspots. Det kan tage lang tid med mange skuffende øjeblikke at finde de mest spændende steder i en ny by. Downtown Campers unikke cityguide finder Stockholmernes yndlingssteder og tilholdssteder, så du kan opleve det bedste af Stockholm lige fra starten.Enjoy and read about the activities in our newspaper!

Spis og drik

I kategorien Spis og drik giver vi dig tips om, hvor de lokale kommer – nogle nye, nogle gamle, men alle faste favoritter blandt byens indbyggere.

Oplev

Oplev det bedste Stockholm har at byde på med hensyn til kultur, arkitektur og gåture. Steder, der er værd at besøge igen og igen – Stockholms indbyggere anser disse steder for at være deres egne oaser i byen.

Shop

Denne guide inkluderer vores foretrukne shoppingdestinationer i Stockholm med særligt fokus på bæredygtighed og unikke tilbud – der dækker alt fra mode og fodtøj til bøger, musik og boligindretning.

Vær aktiv

Oplev Stockholm og dens omgivelser på dine egne betingelser – i kajak, på paddleboard eller på hesteryg. Vi giver tips om uforglemmelige oplevelser.