ROOTS - Stockholms nyeste mødested

Den 1. september åbner vi ROOTS, Downtown Campers nye møde- og eventområde på Drottninggatan, lige i hjertet af Stockholm. Du kan allerede nu booke et møde i dette kreative og uformelle område.Stockholms nyeste mødested

‘Meeting Unusual’ kalder vi det, og her får du den samme charme og uformelle stemning som i hotellets øvrige kreative områder. Der er 13 mødelokaler i forskellige størrelser, hvoraf ni er multifunktionelle med vægge, som kan flyttes. Af de 1.300 kvm kan 900 kvm omdannes til et åbent eventområde.

Roots | Downtown Camper by Scandic

Fleksible løsninger

Uanset om I er 20, 60 eller 650 deltagere, indretter vi os helt efter jeres behov. Udover at modtage service i verdensklasse kan du også booke alt, som Downtown Camper har at byde på, herunder aktiviteter, wellness, en god nats søvn, lækker mad og drikke.

Vores eventområde tilbyder alt inden for teknisk udstyr samt loungeområder indrettet med henblik på lidt mere privatliv f.eks. til telefonsamtaler. Møbleringen kan tilpasses møder, networkingevents og middage.

Roots | Downtown Camper by Scandic

Café ved siden af

Vi åbner en ny café ved siden af vores nye eventområde. Den har selvfølgelig også den ægte Downtown Camper-ånd med fokus på bæredygtighed, velvære og fællesskab. 

Der er indgang fra Drottninggatan, men der er også indvendig adgang fra vores hotel. Mad og drikke kan fås i vores restaurant Campfire.

Hvornår åbner det?

ROOTS åbner 1. september 2019, men hvis du vil sikre din booking, kan du gøre det fra 2. januar 2019.

 

Skitse over ROOTS - lokaler og lokalenumre

Tegning over området inklusive alle mødelokaler. Ni ud af 13 lokaler er multifunktionelle med vægge, som kan flyttes. Der er naturligvis også mulighed for et teaterlignende siddearrangement. 

Mødeloakler | Roots | Downtown Camper by Scandic

 

Skitse over ROOTS - større middag

Sådan kunne området se ud til en større middag eller banket. Du kan se en scene og runde borde på skitsen. 

Mødeloakler | Roots | Downtown Camper by Scandic

Skitse af ROOTS – networkingevent

Sådan kan vi åbne området op til større networkingevents.

Mødeloakler | Roots | Downtown Camper by Scandic