Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Dining room, the Market
Dining room, the Market Restaurant, the Market, detail Dining room, the Market Breakfast, the Market
Tilbage til hotel

The Market

Hos The Market lægger vi masser af kærlighed i vores grøntsager – marinerede, friske, krydrede og farverige. Ofte lokale og økologiske. Desuden kan du se kød, fjerkræ og fisk blive tilberedt i det åbne rotisseri. Om aftenen serverer vi en a la carte-menu fyldt med sæsonens retter, der er tilberedt i rotisseriet og er nemme at dele ved bordet. Vi har desuden en omfattende vinmenu og et bredt udvalg af internationale øl.

Restaurantbooking

+46 8 51734200

Book bord

Vores kok og hans køkkenteam fokuserer på alt, hvad der er grønt. Vi har et passioneret forhold til økologisk, lokalt dyrkede og veltilberedte måltider. Oplev grøntsagernes vidunderlige verden, i dejligt sammensatte og afbalancerede måltider med præg fra hele verden. Vores velassorterede vinliste og store udvalg af internationale øl tilbyder den perfekte drink til at komplementere dit måltid.

Sæt dig i vores komfortable restaurant, som er indrettet i minimalistisk skandinavisk stil med varme farver og materialer som f.eks. kobber, træ og glas. Vores møbler med en blanding af store og små borde, fleksible løsninger og skærme er designet, så alle grupper uanset størrelse kan føle sig godt tilpas, hvad enten det er to eller 22 personer. Perfekt til en event efter arbejde, fødselsdagsfest eller intim middag.

Om morgenen serverer vi vores skønne morgenmad som en buffet, der inkluderer praktisk talt alt, hvad du kunne ønske dig. Vores frokostbuffet minder om et madmarked – masser af grøntsagsblandinger og salater, som du kombinerer med kød, fisk eller fjerkræ. Vores middagsmenu tilbyder en symfoni af lækre smagsvariationer fra hele verden.

For bordreservation via e-mail: themarket.continental@scandichotels.com

The Market accepterer ikke kontantbetalinger. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed