Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Dining room, the Market
Dining room, the Market Restaurant, the Market, detail Dining room, the Market Breakfast, the Market
Tilbage til hotel

The Market

Velkommen til en moderne, urban restaurant på Vasagatan i hjertet af Stockholm. Vi vælger vores grøntsager med omhu. De er ofte økologiske og dyrket lokalt med inspiration fra hele verden. Vi tilbereder kød og kylling fra lokale gårde i vores populære rotisserie, hvor det serveres med klassisk og lækkert tilbehør. I sommermånederne serverer vi frokost og middag på vores udendørs café, som vender ud mod Klarabergsgatan.

Restaurantbooking

+46 8 51734200

Book bord

Vasagatans mest smagsrige restaurant

Om morgenen serverer vi vores skønne hotelmorgenmad som en buffet med praktisk talt alt, hvad du kunne ønske dig. Vores frokostbuffet minder om et madmarked – masser af grøntsagsblandinger og salater, som du kan kombinere med kød, fisk eller fjerkræ. Vores middagsmenu tilbyder lækre smagsvariationer fra hele verden.

I vores køkken fokuserer vi på det grønne. Vi har passion for økologi, lokalt dyrkede råvarer og veltilberedte måltider. Vores velassorterede vinliste og store udvalg af internationale øl tilbyder den perfekte drink til at komplementere dit måltid.

Nyd vores smukke restaurant

Sæt dig godt til rette i vores komfortable restaurant, som er indrettet i minimalistisk skandinavisk stil med varme farver og materialer som f.eks. kobber, træ og glas. Vores møbler, med en blanding af store og små borde, fleksible løsninger og skærme, er designet, så alle grupper uanset størrelse kan føle sig godt tilpas, hvad enten man er to eller 22 personer.

Vores restaurants centrale beliggenhed på den livlige Vasagatan er ideel til alt fra fyraftensarrangementer til fødselsdagsfester og intime middage. Om sommeren tilbyder vi alt fra en hurtig frokost til en lækker middag i vores udendørs café, som vender ud mod Klarabergsgatan.

For bordreservation via e-mail: themarket.continental@scandichotels.com

 

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed