Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Teaterbrasseriet
Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet Teaterbrasseriet
Tilbage til hotel

Teaterbrasseriet

Nyd en frokostbuffet eller middag hos Teaterbrasseriet. Vores restaurant tilbyder en skandinavisk menu, der er inspireret af moderne kogekunst. Den smagfulde indretning og afslappede atmosfære gør det nemt at hygge sig.

Restaurantbooking

+46 8 512 520 32

Kombiner din middag med lidt aftenunderholdning

Efter middagen kan du kigge forbi vores bar, hvor vores barteam har mestret kunsten at mixe cocktails. Vores gode service og afslappede stemning tiltrækker både Stockholms lokale og hotellets gæster. Vores beliggenhed ved Vasagatan/Kungsgatan-krydset er ideel, hvis du har lyst til en bytur senere på aftenen.

Vi har også åbent til frokost i weekenden

Vores populære grillfrokost, der serveres om fredagen, fås nu også lørdag og søndag fra 12.30-15.30. Ud over vores dagens ret kan du også nyde en stor salatbuffet, dagens suppe, et stort udvalg af brød og (det bedste af det hele) et bord med minidesserter. Alt dette for 195 SEK pr. person. Bon appetit!

Bordreservationer til større grupper

Hvis I er en større gruppe og gerne vil spise middag her, anbefaler vi, at I bestiller bord hos os. Dette gøres nemmest via e-mail: bokalunch.grandcentral@scandichotels.com

Restaurant Teaterbrasseriet accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
 (Opening hours during the summer 1/7-11/8: Mon-Sun 07:00-11:00)

Lunch: Mon-Fri 11:15-14:00, Sat-Sun Closed
 (Lunch summer closed 1/7-11/8. Bar is open with a bar menu: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
 (Teaterbrasseriet is closed during the summer time 8/7-4/8. Bar is open with a bar menu : Mon-Sun Closed)