Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Scandic Kungens Kurva har fået en ægte ansigtsløsning. Tag en dukkert i poolen, eller slap af i saunaen. Lige ved siden af IKEA i Kungens Kurva og bare 20 minutters bilkørsel fra Stockholm centrum. Masser af parkeringspladser til fri afbenyttelse.

Read more about Scandic Kungens Kurva

Slap af i saunaen eller massagestolen, svøm i den indendørs pool, eller motionér i fitnessrummet på Scandic Kungens Kurva. Fyld tallerkenen ved buffeten i vores restaurant. Stockholms seværdigheder som fx Heron City og verdens største IKEA ligger to minutters gang derfra. Alle børn er velkomne på Scandic Kungens Kurva.

Slap i vores sauna, snup en dukkert i den indendørs pool, eller motionér i fitnessrummet. Mød kolleger i vores konferencecenter eller et af de 11 mødelokaler. Tag børnene med hen og se en film i Heron City, to minutters gang derfra. 260 frie parkeringspladser ved siden af hotellet. Stockholmsmässan 8 km derfra. Hotellet er blevet renoveret i 2013/2014.

3.5 594 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Kungens Kurva Telefon

+46 8 517 346 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Kungens Kurva Adresse

Ekgårdsvägen 2
Kungens Kurva

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Table in conference room

Hotellet er perfekt til små og mellemstore møder med dets lyse, luftige lokaler for op til 120 personer.

Book et mødelokale