Barbershop på Scandic Malmen

Foruden det trendy barberstudio MacLaren Barbers på Scandic Malmen på Medborgarplatsen i Stockholm er en ny pop-up butik også åbnet i vores hotellobby, hvor der tilbydes klassisk barbering.Barbershops skyder frem

Ted Andersson, chef for guest relations på Scandic Malmen, opsummerer foretagendet i én sætning.
"Vi ønsker at tilbyde vores gæster et ekstra serviceniveau og skabe et samtaleemne i Södermalm."

Trenden er tydelig. Herremode og skægtrenden er nu mere populær end nogensinde før, og barbershops er kommet for at blive. MacLaren Barbers blev etableret af Benjamin Laws. Da han flyttede til Stockholm for nogle få år siden, lagde han mærke til, at der var frisører overalt, men der var en tydelig mangel på ægte amerikanske "barbershops".

For alle vores hotelgæster

Du kan få alt hvad, du kan forestille dig, i en ægte barbershop – klipning, trimning af skæg eller overskæg, barbering og et varmt håndklæde til at hjælpe dig med at slappe af i den komfortable, tilbagelænede barberstol. Men lad dig ikke narre til at tro, at det kun er beregnet til mænd med skæg, eftersom MacLaren Barbers også har masser af kvindelige kunder.

En bytur, masser af søvn og en morgenbarbering

Nu kan du kombinere et besøg til salonen med en aften i Södermalm og en overnatning på det centralt beliggende Scandic Malmen med dets populære barscene. Det er noget helt nyt for Scandic – at tilbyde vores gæster muligheden for en klassisk barbering eller trimning, uden at de behøver at forlade vores hotel. Salonen vil ligge lige, når man kommer ind i Scandic Malmens lobby på Medborgarplatsen.

 

Her vil salonen være åben i den nærmeste fremtid som en midlertidig pop-up salon. Den originale MacLaren Barbers er at finde på Swedenborgsgatan 13.