Park Village Bar & Brasserie
Park Village Bar & Brasserie

Scandic Park

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Naturligt lys fra glasfacaden skaber en afslappet stemning på denne stockholmske bar.

Restaurantbooking

+46 8 517 348 09

Slæng dig i en brun læderstol med en cocktail, før du sætter ind i det tilstødende brasserie på Scandic Park. Gæster og fastboende slapper af på denne stockholmske bar med den smarte, sorte udsmykning og dæmpet baggrundsmusik. Se verden passere forbi gennem glasfacaden.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Thu 11:30-00:00, Fri 11:30-01:00, Sat 14:00-01:00, Sun 17:00-23:00