Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Lobby restaurant Lobby restaurant Lobby bar
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores indbydende restaurant og bar venter på dig efter en lang dag! Vores restaurant tilbyder lækre og omhyggeligt udvalgte retter, der er inspireret af det traditionelle svenske køkken, på vores à la carte-menu.

Restaurantbooking

+46 8 517 389 00

Hvorfor ikke besøge vores sportshjørne, hvor vi viser udvalgte kampe? Vores hotelbar ligger ved siden af vores restaurant. Slap af her med et glas vin efter en lang dag, eller nyd en varm kop kaffe.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed