Scandic Star Sollentuna

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Du kan bo i værelser med masser af plads, mange af dem med separat opholdsområde. Vi har også masser af store mødelokaler, og vores auditorium har plads til 500 personer. Kun få skridt fra pendlertoget og 17 minutter fra byen. Elevatoren vil tage dig til poolen.

Read more about Scandic Star Sollentuna

Her på Scandic Star Sollentuna har vi plads til 500 gæster til middag, til konferencer og til at overnatte under samme tag, hvilket gør vores hotel til det perfekte sted til store møder og kongresser. I vores fitnessrum på Scandic Star Sollentuna har vi en pool og sauna, foruden vores eget spaområde, Star Spa.

Når du overnatter hos os på Scandic Star Sollentuna, er du tæt på Edsviken med dens smukke landskab, det perfekte sted til et gå tur eller jogge. Den Historic Edsbacka Wärdhus (Edsbacka Kro) ligger også her. Lige om hjørnet fra vores hotel er Sollentuna centrum med mere end 130 butikker, og du er også tæt på fremragende offentlige transportforbindelser.

3.5 450 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Star Sollentuna Telefon

+46 8 517 26400

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Star Sollentuna Adresse

Aniaraplatsen 8
Sollentuna

Hotel på kort Vis hotel på kort

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

Scandic Star Sollentuna, meeting and conference

Du kan arrangere en konference for 500 gæster bare 15 minutter med nærbane fra Stockholm centrum. De kan deltage i konferencen, spise og sove under ét tag.

Book et mødelokale