Scandic Västerås

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Vis flere muligheder Bookingkode, eller Bonus Cheques eller Frinat Vis færre muligheder
Tilbage til hotel

Bar

Slap af i en læderstol med en drink på Scandic Västerås. Nyd aftenen i denne uformelle og hyggelige bar i Västerås.

Restaurantbooking

+46 21 495 58 07

Gæsterne kan se frem til behagelige læderstole og en afslappet atmosfære på Scandic Västerås. Denne bar i Västerås er hyggelig og intim, og den er det perfekte sted at spise morgenmad. Afhold et afslappet forretningsmøde eller kobl af efter en lang dag med et glas vin eller en lokal øl samt et let måltid eller en snack.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:30-22:30, Sun Closed