Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Vasteras, restaurant
Scandic Vasteras, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Köksbaren hos Scandic er åbnet på Scandic Västerås! Vores nye restaurantkoncept serverer mad af en kvalitet, der sjældent er at finde på vores hoteller tæt på motorvejene.

Restaurantbooking

+46 21 4955807

Det er ganske enkelt – vi ønsker, at du får alle tiders ophold. Derfor er vores menu lige til at gå til, med alt fra vores populære klassikere til enklere retter, som du kan nyde foran en åben pejs, mens du slapper af. Og derfor har vi alt fra potter og pander til sofaer, som giver en sjov retro-fornemmelse, der gengiver vores lange historie.

Kort sagt, for os minder det lidt om at komme hjem, og det håber vi også, det gør for dig. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, må du endelig kigge ind!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Tue 06:00-09:00, Wed-Fri 06:30-09:00, Sat-Sun 06:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 11:30-22:30, Fri 11:30-23:30, Sat 16:00-23:30, Sun Closed