Book hotel

Scandic Vasteras, restaurant
Scandic Vasteras, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Köksbaren hos Scandic er åbnet på Scandic Västerås! Vores nye restaurantkoncept serverer mad af en kvalitet, der sjældent er at finde på vores hoteller tæt på motorvejene.

Det er ganske enkelt – vi ønsker, at du får alle tiders ophold. Derfor er vores menu lige til at gå til, med alt fra vores populære klassikere til enklere retter, som du kan nyde foran en åben pejs, mens du slapper af. Og derfor har vi alt fra potter og pander til sofaer, som giver en sjov retro-fornemmelse, der gengiver vores lange historie.

Kort sagt, for os minder det lidt om at komme hjem, og det håber vi også, det gør for dig. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, må du endelig kigge ind!

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-12:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun 17:30-21:00