Meeting room
Meeting room

Scandic Visby

Kontakt os

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Tilbage til hotel

Møde & konference

Gotland er det perfekte mødested, der tilbyder inspiration, fred og ro, nærhed og et sundt miljø. På Scandic Visby accepterer vi anmodninger om både store og små møder.

4.0 534 anmeldelser fra TripAdvisor

Vi arbejder sammen med Wisby Strand, Gotlands konferencested, for at kunne imødekomme op til 1.000 personer. Her kan grupper mødes i en afslappet atmosfære med alle de nødvendige bekvemmeligheder meget tæt på. Vores seks mødelokaler er egnede til grupper på op til 85 personer og er udstyret med fri Wifi, projektor og flip-over tavle. Der er altid en konferencevært til rådighed til personlig service. Vores restauranter ligger ved siden af mødelokalerne, hvor du kan tage et pusterum fra din dag med afslappende mad og forfriskningspauser.

Vores restauranter kan også bookes til møder, fester eller andre begivenheder. Vores hotels nyligt opførte spaområde har et friluftsboblebad og en relaxafdeling med sauna, som er ideel til små grupper, som ønsker en uforstyrret spakonference. Ved siden af spaområdet ligger vores fitnessrum og store udendørs pool, som er åben på varme dage.

Til større møder samarbejder vi med Gotlands konferencested, Wisby Strand Congress & Event, som ligger i den indre havn, blot 10 minutters gang fra vores hotel. Gotland er det perfekte mødested, der tilbyder inspiration, fred og ro, nærhed og et sundt miljø.

De korte afstande betyder mere tid til at kombinere dit møde med en dejlig aktivitet, som fx golf, en guidet rundtur eller vinsmagning. Det er nemt at komme til og fra Gotland, selvom det er en ø. Du kan flyve fra fastlandet på 30 minutter, og færgen tager ca. tre timer.

 • Conference and meeting
  9 9 m2 8 maks. 8 pers.
 • Image missing
  12 12 m2 10-12 maks. 12 pers.
 • Meeting room
  20 20 m2 12 maks. 12 pers.

  Styrelserummet

  Send forespørgsel

 • Meeting room
  23 23 m2 10-18 maks. 18 pers.
 • Meeting room
  44 44 m2 22-40 maks. 40 pers.

  Marinstugan

  Send forespørgsel

 • Meeting room
  114 114 m2 24-80 maks. 80 pers.