EM i atletik 2018

Fra den 7. til 12. august 2018 afholdes EM i atletik i Berlin. I denne periode forvandles byen til en kæmpe sportsarena, og tusindvis af besøgende fra hele verden vil fylde gaderne. Her kan du se, hvor du finder de forskellige events, de største parker og de bedste træningsområder.

EM i atletik 2018 finder sted i Berlin

Det bliver årets sportsbegivenhed i Berlin i 2018 – EM i atletik finder sted i den tyske hovedstad over seks dage. De europæiske atletikstjerner vil konkurrere om medaljer i spring, kast og løb.

Hvor finder EM i atletik helt præcist sted?

Sportsbegivenhedens hovedarena bliver i Berlin Olympiastadion i Charlottenburg. Tilskuerne kan blandt andet overvære kuglestød, diskoskast, spydkast, højdespring, længdespring, hammerkast og stangspring. Det er ikke kun ydersiden af stadionet, der gør det til en af Berlins turistattraktioner, indvendigt er det også et kig værd. Den nyeste teknologi og fantastiske stemning karakteriserer stenbygningen, der har næsten 75.000 siddepladser. Oplev heats, kvalificerende runder, semifinaler og finaler i en af de mest storslåede sportsarenaer i Tyskland. Billetterne er allerede til salg.

EM i atletik 2018 tilknyttede events

Desuden bliver ruterne omkring den grønne park Tiergarten lukket af i 2018 på grund af langdistanceløb. Alle, der ønsker at slippe væk fra storbyens larm eller trænger til noget frisk luft på en løbetur, er også kommet til det rette sted i de varme sommermåneder.
Vandsportsaktiviteterne finder højst sandsynligt sted ved floden Havel i den vestlige del af Berlin, hvor der er mange lange strækninger med vand, som er egnede til formålet.
De udendørs sportsaktiviteter finder sted i Gleisdreieck Sports Park tæt på Potsdamer Platz. Her finder sportsentusiaster alle typer sportsudstyr fra skøjtebaner og trampoliner til både parallelle og pull-up barrer.
Selv marken ved den tidligere lufthavn Tempelhof har mere end rigelig plads til sportsaktiviteter for mange besøgende.

Scandic-hoteller tæt på EM i atletiks arenaer

Vi anbefaler vores hoteller i Berlin for nem adgang til EM i atletiks arenaer.

Scandic Berlin Kurfürstendamm

Fra vores hotel i Charlottenburg kan du komme til Olympiastadion på ca. 20 minutter med metro eller bil. Tiergarten ligger inden for gåafstand.

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Vores hotel, med den centrale placering på Potsdamer Platz, ligger nogle minutters gang fra parken Gleisdreieck og Tiergarten. Tempelhof ligger 30 minutter væk med metro.

Altid på Scandic: