Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Berlin Potsdamer Platz, bar
Scandic Berlin Potsdamer Platz, bar Scandic Berlin Potsdamer Platz, bar, lounge Bar and lounge Bar, drinks, autumn
Tilbage til hotel

Bar

Mød efterårets varme jordfarver i vores terrassebar med panoramaudsigt over det centrale Berlin.

Hotelbaren er et naturligt mødested for venner og et populært sted at blive opdateret med hensyn til arbejdet eller få en snak med kollegerne. Du kan vælge mellem internationale drinks og mad, der krones med de bedste nordiske smagsnuancer. Den store terrasse giver en betagende udsigt over Berlins Potsdamer Platz.

Åbningstider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 11:00-18:00
Dinner: Mon-Sun 18:00-22:00
Bar: Mon-Sun 10:00-01:00

Menuer