Scandic Hamburg Emporio

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Bar & Lounge H20

Slap af med en dejlig drink i hotelbaren eller på terrassen. Vores hotelbar, H2O, tilbyder en lang række cocktails og serverer byens bedste gin-tonic!

Restaurantbooking

+49 40 4321 872133

Bar & Lounge H2O på Scandic Hamburg Emporio ligger i hjertet af hotellet. God musik og hyggelig møblering giver dig lyst til at blive og nyde et lækkert måltid eller en kølig drink. Hvis du foretrækker at opholde dig udenfor om sommeren, er du velkommen på vores hyggelige terrasse, der er omgivet af små springvand.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat 06:30-12:00, Sun 06:30-13:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu, Sun 14:30-00:00, Fri-Sat 14:30-02:00

Menuer