Restaurant H2O
Restaurant H2O

Scandic Hamburg Emporio

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

H2O Restaurant

Hotel Scandic Hamburg Emporio har udviklet sit eget restaurantkoncept med temaet "Hamborg - Stockholm". H2O er restaurant, bar og lounge.

Restaurantbooking

+49 40 4321 872132

Book bord

På H2O kan gæster forkæle sig selv med svenske og nordtyske retter, mens de nyder det afslappede og hyggelige design, som Scandic Hamburg Emporio er kendt for. Midt i H2O findes et åbent køkken. Det følger vores credo med bæredygtighed, åbenhed og varme, mens det lader vores gæster se vores kokke tilberede deres retter. De fleste ingredienser er Fairtrade-certificerede og indkøbt lokalt. Snacks som fx salater og sandwich kan bestilles i den tilstødende bar, som spiller loungemusik. I varmere vejr kan du nyde dine måltider og drinks på gårdterrassen.

Bemærk, at morgenmad ikke er inkluderet på Scandic Hamburg Emporio for Save- og Flex-reservationer. Morgenmaden koster EUR 12 pr. person. Vores hotelpakker og andre priser kan inkludere morgenmad. Se prisbeskrivelsen, når du booker.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-12:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed