Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant of Scandic Hamburg Emporio
Restaurant of Scandic Hamburg Emporio
Tilbage til hotel

H2O Restaurant

Hotel Scandic Hamburg Emporio har udviklet sit eget restaurantkoncept med temaet "Hamborg - Stockholm". H2O er restaurant, bar og lounge.

Restaurantbooking

+49 40 4321 872132

Book bord

På H2O kan gæster forkæle sig selv med svenske og nordtyske retter, mens de nyder det afslappede og hyggelige design, som Scandic Hamburg Emporio er kendt for. Midt i H2O findes et åbent køkken. Det følger vores credo med bæredygtighed, åbenhed og varme, mens det lader vores gæster se vores kokke tilberede deres retter. De fleste ingredienser er Fairtrade-certificerede og indkøbt lokalt. Snacks som fx salater og sandwich kan bestilles i den tilstødende bar, som spiller loungemusik. I varmere vejr kan du nyde dine måltider og drinks på gårdterrassen.

Vær opmærksom på, at du altid kan tilføje morgenmad for 17 EURO pr. person pr. dag, når du ankommer til hotellet, hvis du ikke i forvejen har inkluderet morgenmad i din booking. Du kan endda opnå en reduceret pris, hvis du bestiller morgenmad ved check-ind i receptionen. På alle Scandic hoteller tilbyder vi morgenmad for 0 kr. til børn under 13 år.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 06:30-11:00
Lunch: Mon-Fri 12:00-14:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:30, Sun Closed