Book hotel

Bar
Bar
Tilbage til hotel

Restaurant

I vores restaurant kan du nyde et varieret udvalg af kreative, sæsonbestemte retter tilberedt i skandinavisk stil. Slap af i en hyggelig atmosfære, mens du lytter til den knitrende ild i vores hyggelige brændeovn i vores show-køkken. Når vejret er godt, kan du også sætte dig på restaurantens indbydende terrasse og lade os forkæle dig.

MORGENMAD, FROKOST OG À LA CARTE


Vi byder dig varmt velkommen i vores restaurant, som ligger i hotellets stueetage. Her kan du nyde alsidige og kreative retter i skandinavisk stil. Start din dag med vores morgenmad. Midt på dagen kan du vælge noget fra vores frokostmenu, og om aftenen serverer vi lækker mad fra vores aftenmenu.
 
I München, som på alle vores Scandic hotels, lægger vi stor vægt på at tilbyde et afbalanceret udvalg af retter, der er både lækre og sunde. Vores morgenmadsbuffet har mere end 100 ting at vælge blandt, hvoraf 40% er økologiske, for ikke at glemme vores fairtrade-kaffe (GfRS Organiske produktionscertifikater: DE–ÖKO–039, DE–ÖKO–044, DE–ÖKO–006, DE–ÖKO–005, DE–ÖKO–001).

Til frokost og aftensmad samt forretningsfrokost på hverdage, serverer vi moderne retter med årstidens præg. Vores specialitet: vi fokuserer på plantebaserede og naturlige fødevarer, og vores mål er at servere inspiration på en tallerken! Derudover tager vi også hensyn til dine særlige kostbehov: så du finder laktosefri mælk, laktose- og glutenfri bagværk; vores hjemmelavede retter til allergikere. Alt i alt, har vi stor fokus på sæsonbestemte og regionale produkter, der primært kommer fra bæredygtigt landbrug.


Og selvfølgelig kan du nyde vores unikke skandinaviske hyggelige atmosfære her i vores bar såvel som på hele hotellet! Vores lyse restaurant med dets varme farvevalg og hyggelige siddearrangementer får dig til at føle dig lidt mere hjemme. Du kan vælge at spise dit måltid siddende i sofaen, ved fællesbordet eller på traditionel vis. Når vejret er godt, kan du også nyde dit måltid på vores restaurantterrasse.

Som på hele vores hotel har vores restaurant detaljer, der vidner om fortiden som et tidligere teglværk. Nyd magien i vores åbne køkken med dets egen pejs, og slap af ved lyden af hyggelige knitren.

Vores tip: sørg for at prøve vores friskbagte brød, saltkringler og focaccia, og selvfølgelig vores lækre kanelboller!


Bemærk: Hvis du har booket dit værelse uden morgenmad, kan du stadig tilføje den, når du ankommer til hotellet for 21 EUR pr. person og dag. For en reduceret pris kan du booke den i receptionen ved ankomsten. Hos Scandic får børn under 13 år altid morgenmad uden beregning.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:30-21:30, Sun Closed