Vilkår og betingelser for nyhedsbrevScandic anvender personoplysninger modtaget fra personer, som abonnerer på vores Nyhedsbrev. Scandic Hotels AB fungerer som dataansvarlig for personoplysninger. Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement ved at klikke på ”afmeld” i et nyhedsbrev.
Scandic anvender de personoplysninger, som vi modtager fra dig, til at fremsende vores Nyhedsbrev til dig. Endvidere kan personoplysninger blive anvendt til de i vores Persondatapolitik beskrevne formål, hvor du også finder yderligere oplysninger om Scandics behandling af personoplysninger, og om hvorledes du kan kontakte Scandic.

Hvis du er medlem af Scandic Friends, kan dine personoplysninger også blive anvendt til at udfylde din Scandic Friends-profil. I sådanne tilfælde sker behandlingen af personoplysninger i henhold til Scandic Friends Membership Terms and Conditions. Hvis du ikke er medlem af Scandic Friends, kan dine personoplysninger blive anvendt til at oprette en profil til dig, f.eks. ved at sammenkoble dine oplysninger med tidligere reservationer eller cookies. Derved kan Scandic tilbyde dig mere fleksible og individualiserede oplevelser. Det betyder, at du modtager tilbud og information, som er relevante for dig og dermed oplever bedre service.

Hvis du efterfølgende bliver medlem af Scandic Friends, kan dine personoplysninger blive anvendt til at oprette din medlemsprofil, og derefter sker enhver databehandling i henhold til Scandic Friends Membership Terms and Conditions.