Nyt AV-udstyr giver en opgraderet mødeoplevelse

Når du holder dit møde hos os, gør vi alt for, at du altid får det bedste ud af din mødeoplevelse. Og vi ved, at teknikken spiller en betydelig rolle for et vellykket møde. Derfor har vi indgået et samarbejde med en af branchens dygtigste leverandører inden for av-udstyr. Sammen med AV CENTER har vi i løbet af det sidste havle år opgraderet vores AV-udstyr på flere af vores hoteller i Danmark. Og der er meget at glæde sig til for vores mødegæster.

Nu får du en endnu bedre mødeoplevelse

For at du også i fremtiden er sikret den bedste mødeoplevelse hos os, har vi indgået et strategisk samarbejde med AV CENTER, som er en af de dygtigste leverandører i branchen. Og når vi opgraderer udstyret, opgraderer vi samtidigt din mødeoplevelse i vores lokaler.

Et komplet møde- og konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltageren får den bedste oplevelse. Den oplevelse kan du få i de fleste mødelokaler på flere af vores hoteller, som vi allerede nu har opgraderet. Hotellerne er Scandic CopenhagenScandic Sydhavnen, Scandic Sluseholmen og Scandic Front i København, Scandic Hvidovre, Scandic Ringsted, Scandic Kolding og Scandic Bygholm Park i Horsens.

På vores syv opgraderede hoteller får du bl.a. glæde af:

  • det bedste udstyr inden for bl.a. projektorer og lærreder med nem og intuitiv betjening
  • "best in class" laser projektorer i flere mødelokaler på Scandic Sydhavnen, Scandic Sluseholmen, Scandic Hvidovre, Scandic Ringsted, Scandic Kolding og Scandic Bygholm Park i Horsens
  • mulighed for trådløs og kablet hdmi-tilslutning
  • perfekt lyd tilpasset lokalets størrelse
  • større og bedre lærreder som er tilpasset til mødelokalernes størrelse og formål