Mødelokaler Midjylland

Skal I mødes på midten? Hos Scandic finder I mødelokaler i både Horsens, Silkeborg og Herning. Vores fleksible mødelokaler passer til ethvert formål og kan rumme helt op til 600 personer. Du finder gode parkeringsmuligheder på alle tre mødehoteller.

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk Ugyldig brug af tegn
Ugyldig brug af tegn
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Vi håndterer din personlige information jævnfør retningslinjerne for GDPR

Det får du altid i vores mødelokaler i Horsens, Herning og Silkeborg

Står teambuilding og naturskønne omgivelser øverst på agendaen for dit kommende møde eller konference i Midtjylland? Vores mødelokaler i Silkeborg og Horsens er oplagte til netop dette. Eller har du brug for et mødelokale i forbindelse med messe eller konference i Herning? Så er der gode muligheder på Scandic Regina. 

Scandic Silkeborg ligger naturskønt tæt på både skov og Silkeborg søerne og er ideelt til aktive og kreative møder. På den gamle herregård ved Horsens, Scandic Bygholm Park, kan I ligeledes holde møder i grønne omgivelser. Her er desuden plads til op til 600 personer. Endeligt byder Scandic Regina på seks fleksible mødelokaler med en central beliggenhed Herning. Og uanset hvilket hotel du vælger, står vores profesionelle Meeting Advisors klar til at guide dig til de bedste løsninger, og lige netop dét mødelokale, som passer til dine behov. 

På alle tre hoteller kan du altid forvente:  

  • Professionelle Meeting Advisors, som rådgiver dig i alle mødets faser
  • Moderne AV-udstyr og fri Wi-Fi
  • Mad Med Mening - vores fleksible og energigivende mødeforplejning baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer