Book et møde

Mødelokaler i Syddanmark

Er du på udkig efter mødelokaler i Syddanmark? Hos os finder du fleksible og moderne mødelokaler i både Vejle, Kolding, Esbjerg og Sønderborg. Her kan vi rumme både de store og de små møder, og du får plads til helt op til 1100 mødedeltagere.

Det får du altid i vores mødelokaler i vejle, kolding, esbjerg og sønderborg

Hos os finder du mødelokaler i både Vejle, Kolding, Esbjerg og Sønderborg, og vores professionelle Meeting Advisors guider dig til det rette lokale, som matcher lige netop dine behov og ønsker.

Mangler du et mødelokale i trekantsområdet? Hos Scandic finder du mødelokaler i både Vejle og Kolding. Scandic Jacob Gade i Vejle tilbyder ni moderne møde- og konferencelokaler, hvoraf det største, i Vejle Musikteater, kan rumme helt op til 1.100 deltagere. Hos Scandic Kolding tilbyder vi en unik placering tæt på motorvejen og gode parkeringsmuligheder.    

Med ti mødelokaler og seks store konferencelokaler er Scandic Sønderborg er ideelt til både store og mindre møder, og hos Scandic Olympic i Esbjerg byder vi på et moderne og veludstyret mødelokale med plads til 30 personer.

På vores hoteller kan du altid forvente:  

  • Professionelle Meeting Advisors, som rådgiver dig i alle mødets faser
  • Moderne AV-udstyr og fri Wi-Fi
  • Mad Med Mening - vores fleksible og energigivende mødeforplejning baseret på lokale og sæsonbestemte råvarer