Book et møde

En Meeting Advisor til dine unikke behov

Mød Laura. Hun er din guide til bedre møder. Og sammen med vores øvrige Meeting Advisors er hun kernen i vores mødekoncept. Det er nemlig den rigtige rådgivning, som sikrer dig et godt møde med de bedste resultater. Derfor er vores Meeting Advisors trænet i at finde dine unikke behov og skræddersy et møde, der passer perfekt til dig.

Skræddersyede møder

Hvor mange møder har du deltaget i bare i dag?

Sandsynligheden for at dit svar er to eller tre er ret høj. Hvis du er leder, er tallet formentlig højere. Vidste du, at en almindelig medarbejder i dag bruger ca. 30 procent af sin arbejdstid på at sidde i møde? 

Måske har du også oplevet, at flere møder ikke nødvendigvis betyder, flere beslutninger eller bedre resultater. Måske har agendaen for mødet ikke været tydelig, inden I gik i gang - måske har formålet for mødet ikke været klart defineret.

Det er du langt fra den eneste, som har oplevet. At skabe en positiv og effektiv mødekultur, eller at definere et specifikt formål med mødet, er ikke altid let. Det er derfor vi har uddannet 500 Meeting Advisors, som er trænet i at guide dig i alle mødets faser. På den måde er du sikret det bedste møde - allerede fra de første minutter. For, som Laura siger, "de første minutter er nogle af de vigtigste".

Scandic Meeting Advisors - fundamentet for det gode møde

Da vi udviklede vores mødekoncept i 2017, introducerede vi samtidigt vores professionelle Meeting Advisors. De er din vej til et skræddersyet og målrettet møde. Det gode møde. Vi ved nemlig, at det gode møde har styrken til at gøre en stor forskel. Men vi ved også, at et møde ikke bliver bedre end det fundament, det bygges på.

For at forbedre din mødeoplevelse hos os har vi de seneste år i tæt dialog med vores kunder undersøgt, hvilke behov de oplever som de vigtigste. De behov som skal opfyldes, for at deres møder bliver mest effektive. På baggrund af disse behov har vi skabt vores mødekoncept med rådgivning og vores Meeting Advisors i centrum.

I samarbejde med eliteskolen Hyper Island har vi udviklet et unikt træningsforløb, som alle vores Meeting Advisors gennemgår. Her opnår de redskaberne til at designe innovative møder, som er skræddersyede til dine unikke behov. Og det gælder lige fra det rigtige mødelokale, til den rigtige mad og de rigtige kreative værktøjer.

Få inspiration til gode møder og invitationer til særarrangementer – tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Få nyhedsbrevet direkte ind i din indbakke

Kontakt os mandag til torsdag kl. 8.30 -16.30 og fredag fra 8:30-16:00

33 48 04 04

meeting.dk@scandichotels.com