Festlokaler på Scandic Sluseholmen

Hos Scandic Sluseholmen gør vi en dyd ud af at hjælpe dig med at holde den helt rigtige fest, for at give dig og dine gæster den bedste oplevelse. Hos Scandic Sluseholmen kan vi hjælpe dig med at planlægge små, intime selskaber eller den helt store fest.

Vi har festlokaler til de bedste fester

Hos Scandic Sluseholmen ved vi, at din fest ikke handler om én enkelt dag. Fester er noget, vi drømmer om og glæder os til. Derfor gør vi os umage for at hjælpe dig med at holde den rigtige fest, så du og dine gæster kan tage herfra med de allerbedste minder. Fra din første henvendelse til alle gæster går glade herfra, står vi klar til at guide dig og opvarte dit selskab. Med vores lange erfaring med fester og selskaber samt vores kreative og dygtige kokke i køkkenet, hjælper vi dig med at skabe præcis den fest, du drømmer om og giver både dig og dine gæster en oplevelse, I aldrig glemmer. 

De perfekte rammer tæt på Københavns centrum

Scandic Sluseholmen ligger blot 5 km fra centrum af København. Hos os finder du flotte festlokaler til både intime selskaber og store fester. Her får du storbyens stemning, moderne design og gastronomiske oplevelser. Nyd middagen i et af vores flesksible festlokaler, og slå derefter håret ned og kridt skoene op på dansegulvet. 

Fri parkering og gode muligheder med offentlig transport

Når du holder din fest i vores festlokaler på Scandic Sluseholmen, behøver hverken du eller dine gæster bekymre jer om parkering. Vi har både udendørs parkeringsplads samt garage. Vi tilbyder fri parkering på vores udendørs parkering. Hvis dine gæster kommer med offentlig transport, findes der både flere busser, havnebusser og S-tog i nærheden. 

Vi har opskriften på de rigtig gode fester

De rette lokaler og gode transportmuligheder skaber ikke en god fest alene. Men med et erfarent personale og et kreativt hold i køkkenet har vi nøje sammensat de helt afgørende ingredienser, som tilsammen sætter prikken over i'et på din fest.

Dagen derpå...

Efter en god fest med lækker mad, drinks og dans er det rart ikke at skulle tænke på hjemtransport. Scandic Sluseholmen tilbyder over 200 skønne værelser, så du kan sove ud efter festen i smukke omgivelser. Dagen derpå kan du og dine gæster stå op til vores store morgenmadsbuffet, og runde festen af sammen med søde og sunde fristelser. 

På menuen

Så snart dine ønsker lander i køkkenet på Scandic Sluseholmen, går vores dygtige kokke i gang med at forberedelserne til middagen. Vi udvælger nøje de bedste ingredienser, og baserer retterne på sæsonens bedste råvarer. 

Vi skræddersyr din fest

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med dig med dine ønsker for din fest, så giv os et kald eller send os en forespørgsel på mail med dine ønsker, så vender vi tilbage med et tilbud på din skræddersyede fest.

Tag en virtuel tour af vores hotel og lokaler her: