Rugbrød fra egen mark

Et godt rugbrød begynder med gode råvarer. Derfor kommer rugen til vores rugbrød fra vores egne marker ved Svebølle. 100% økologisk, 100% dansk dyrket og 100% velsmagende.Rugbrød fra Svebølle

Til morgen. Til frokost. Til aften. Vi har stolt og gammel rugbrødstradition i Danmark, og vi kan spise rugbrød på alle tidspunkter af døgnet. 

Hos Scandic ved vi, at det gode rugbrød begynder med de gode råvarer. Derfor har vi indgået et samarbejde med Viskingegården ved Svebølle. På markerne omkring gården vokser rugen, som bliver til melblandingen i det rugbrød, vi serverer på vores 27 hoteller i Danmark.

Rugbrød på Scandic | Scandic Hotels

Gammeldags stenmalet på Mejnerts Mølle

På Mejnerts Mølle bliver kornet til Scandics rugbrød koldformalet på gammeldags manér. Formalingen på stenkværne mindsker opvarmningen, og gør det muligt at beholde kornets kvaliteter, vitaminer og proteiner. Samtidig bevares kimen og skaldelene, som har stor betydning for brødets smag, næringsindhold og struktur.

Rugbrød på Scandic | Scandic Hotels

Bæredygtig produktion af mel

Vi kommer ikke udenom, at der skal bruges strøm til at producere mel. På Viskingegård har man dog gjort sit ypperste for at finde den mest bæredygtige produktion. Der er installeret 1500 solpaneler på gårdens tage, der forsyner gården med el. Viskingegårds og Mejnerts Mølles strømforbrug bliver derfor dækket af egen solenergi.