Sprødt knækbrød - opskrift
Hjemmelavet knækbrød – knasende godt!
Det er lettere at lave dit eget knækbrød, end du tror. Du vælger selv de sunde ingredienser, du foretrækker samt dine favoritfrø og -korn. Denne opskrift giver dig lækkert og knasende knækbrød. Bestem selv, hvor tykt brødet skal være, men husk, jo tyndere, jo sprødere.
Ingredienser
- 4 dl havregryn
- 4 dl groft mel
- 4 dl frø
- 6 dl vand
- 3 tsk salt
Fremgangsmåde
1. Kog vandet, og tilføj alle ingredienserne
2. Rør til en fast masse, og rul dejen ud på to bageplader med bagepapir
3. For at få en glat og tynd overflade på massen, kan du dyppe en dejskraber i vand, så den bliver nemmere at arbejde med.
4. Bag ved 170 ºC i cirka 40 minutter, indtil overfladen er sprød og gylden