Book hotel

Moderne, centralt beliggende hotel med storslået udsigt til Søerne og Københavns skyline. Vores hotel hører til blandt Københavns største konferencehoteller med plads op til 1100 personer. Vi har parkeringskælder og Tivoli ligger i kort afstand fra hotellet.

Read more about Scandic Copenhagen

Bo på Scandics største hotel i Danmark, Scandic Copenhagen med i alt 18 etager. Alle 486 værelser er moderne indrettet i et city- eller country-tema. Hotellet hører til blandt Københavns største konferencehoteller og vores fleksible konferencelokaler kan rumme fra 2 til 1.100 personer. Hotellet tilbyder rig mulighed for afslapning efter dagens oplevelser. Vores barista står klar med friskbrygget, økologisk kaffe i vores stemningsfyldte lobbybar, og hotellets restaurant serverer smagfulde retter. Hold formen ved lige i vores moderne fitnesslokale eller lej én af vores Scandic-cykler og oplev byen fra en ny vinkel. Skal bilen parkeres, finder du parkeringsmulighed udenfor eller i kælderen under hotellet. Om morgenen kan du vågne op til vores store morgenmadsbuffet, der er inkluderet i prisen.

Vil du på weekendophold i København, skal du bo på Scandic Copenhagen. Med sin moderne indretning og optimale beliggenhed, er hotellet perfekt udgangspunkt for jeres weekend her. Vi forkæler jer med middag i restauranten. 

Scandic Copenhagen er centralt placeret i København med naturskønt område, udsigt til Søerne, shopping og seværdigheder som Tivoli lige om hjørnet. Fra hotellet kan du gå til det meste i København, men har du brug for at rejse videre, finder du Hovedbanegården og Vesterport Station få minutter fra hotellet.

Husk altid, at du får den bedste pris på Scandic Copenhagen, når du booker dit værelse her på vores website.

3.5 3822 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 5055 0151
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Copenhagen Telefon

+45 33143535

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Copenhagen Adresse

Vester Søgade 6
Copenhagen V

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

meeting at scandic copenhagen

Hold dit næste møde eller konference i København på hotel Scandic Copenhagen. Hotellet ligger centralt i København og tilbyder en stor og moderne konferenceafdeling på over 1500 kvm med plads fra 2 til 1100 personer.

Book et mødelokale