Wallmans Cirkusbygningen i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnerparty i Cirkusbygningen i København og overnat på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel. Inkl. i pakken får du show, 4-retters middag, natklub, overnatning og stor morgenbuffet.Den perfekte aften med Wallmans dinnerparty i København og overnatning på hotel

Festen fortsætter fra den 27. august 2021!

Vi fortsætter festen med vores 6-stjernede dinnerparty*, så saml venner, familie og kollegaer til en festlig aften ude - lige i hjertet af København.

Billetter til Nytårsaften er nu sat til salg, så kom med til en brag af en fest i godt selskab.

Store hits, dans og akrobatik

Glæd dig til et festfyrværkeri af en aften med musikalske fortolkninger af store kunstnere som Queen og Eurythmics, forførende dans og højtflyvende akrobatik i verdensklasse.

Crazy humor

Få rørt lattermusklerne i selskab med vores charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens. Mød også den crazy komiker David, der har taget den internationale scene - og nu Cirkusbygningen - med storm. 

Nyhed denne sæson

Glæd dig til vores sprudlende Scandinavian Song Contest, hvor den ultimative vindersang fra Melodi Grand Prix skal kåres! Hvem der vinder - det er DU med til at afgøre!

4-retters middag og fejring

Du og dit selskab får serveret en lækker 4-retters middag, mens I nyder aftenens mange shownumre. Et af højdepunkterne er vores fejringsnummer, hvor aftenens æresgæster bliver overdynget med charme, humor og ekstra forkælelse.

En brag af en finale

Showet slutter med et brag af en rock-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet.

*Grundet Covid-19, er det samme show der har spillet siden september 2019, dog med enkelte nye numre, flere nye overraskelser og endnu mere feststemning.

Showet spiller fra den 27. august 2021.

Bo og hvil ud efterfølgende på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen
  • Entré til Cirkusbygningens natklub
  • 4-retters middag
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.700 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag fra den 27. august 2021, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Kontakt Scandic Copenhagen på telefon +45 33 48 04 04 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Copenhagen. Kontakt Scandic Palace Hotel på telefon  +45 33 75 70 88 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Palace Hotel.

Det med småt!
Med denne pakke skal der betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad samt adgang til Wallmans Dinnerparty er inkluderet i prisen. Med tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og billetter. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår