Wallmans i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnerparty i Cirkusbygningen i København og overnat på et af vores skønne Scandic hoteller.EN FANtastisk aften med Wallmans dinnerparty i København og overnatning på hotel

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & natklub

Gør dig klar til et brag af en aften! Gæster og anmelderne jubler over Wallmans Dinnerparty CAKE og kalder det bl.a. ”en sand eksplosion af underholdning” og ”en kaloriebombe af fest og farver.”

Store hits, dans og akrobatik

Så hvad venter du på? Tag venner, familie og kollegaer med til en forrygende fest – lige i hjertet af København.

Glæd dig til et overdådigt show med musik af bl.a. George Michael og Michael Jackson, et heftigt live-band, forførende dans og nervepirrende akrobatik.

Sving hofterne til latinrytmer under Miamis solnedgang, kom med på en rocket skovtur og nyd en farverig undervandsrejse gennem Aquas største hits.

4-retters middag og fejring

I løbet af aftenen får du og dit selskab får serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

En brag af en finale

Det hele kulminerer i en guldglitrende finale, der samtidig sparker gang dansegulvet i Cirkusbygningens natklub.

Hyldst til æresgæster

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejrings-nummer overdynger vores skønne værtinde Megan Moore aftenens æresgæster med charme, humor og KAGE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Showet spiller fra august 2023 til juni 2024.

Bo og hvil ud efterfølgende på ét af vores skønne hoteller i København, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag fra august 2023 til juni 2024, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Du booker billetter til showet direkte på wallmans.dk

Ønsker du overnatning på et af vores hoteller kontakt os mandag – torsdag mellem 08.00-17.00 og fredag mellem 08.00-16.00 på telefon +45 33480402.

Det med småt!
Der skal betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad er inkluderet i prisen. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår