Wallmans i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnerparty i Cirkusbygningen i København og overnat på et af vores skønne Scandic hoteller.EN FANtastisk aften med Wallmans dinnerparty i København og overnatning på hotel

Festen fortsætter!

Vi fortsætter festen med vores 6-stjernede dinnerparty*, så saml venner, familie og kollegaer til en festlig aften ude - lige i hjertet af København.

Store hits, dans og akrobatik

Glæd dig til et festfyrværkeri af en aften med musikalske fortolkninger af store kunstnere som Queen og Eurythmics, forførende dans og højtflyvende akrobatik i verdensklasse.

Crazy humor

Få rørt lattermusklerne i selskab med vores charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens. Mød også den crazy komiker David, der har taget den internationale scene - og nu Cirkusbygningen - med storm. 

Nyhed denne sæson

Glæd dig til vores sprudlende Scandinavian Song Contest, hvor den ultimative vindersang fra Melodi Grand Prix skal kåres! Hvem der vinder - det er DU med til at afgøre!

4-retters middag og fejring

Du og dit selskab får serveret en lækker 4-retters middag, mens I nyder aftenens mange shownumre. Et af højdepunkterne er vores fejringsnummer, hvor aftenens æresgæster bliver overdynget med charme, humor og ekstra forkælelse.

En brag af en finale

Showet slutter med et brag af en rock-finale, der samtidig sparker gang i festen på dansegulvet.

*Grundet Covid-19, er det samme show der har spillet siden september 2019, dog med enkelte nye numre, flere nye overraskelser og endnu mere feststemning.

Showet spiller fra den 27. august 2021.

Bo og hvil ud efterfølgende på ét af vores skønne hoteller i København, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag fra den 27. august 2021, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Du booker billetter til showet direkte på wallmans.dk

Ønsker du overnatning på et af vores hoteller kontakt os mandag – torsdag mellem 08.00-17.00 og fredag mellem 08.00-16.00 på telefon +45 33480402.

Det med småt!
Der skal betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad er inkluderet i prisen. Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår