Wallmans Cirkusbygningen i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnerparty, CARNIVAL, i Cirkusbygningen i København og overnat på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel. Inkl. i pakken får du show, 4-retters middag, natklub, overnatning og stor morgenbuffet.Den perfekte aften med Wallmans dinnerparty i København og overnatning på hotel

4-retters middag & fantastiske shownumre

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Artist i suppen

Nyd en lækker 4-retters menu, men pas på, du ikke får en artist i suppen! Rundt om dig og fra alle ender og kanter af den store Cirkussal udspiller der sig et sandt fyrværkeri af et show.

Crazy humor i særklasse

Glæd dig til den helt unikke performer Abigail Collins, der har optrådt på bl.a. West End og National Theatre i London. Som karakteren Peggy Sued har hun sat gang i lattermusklerne hos mange tusinde publikummer.

Intens spænding

Der bliver ekstra varmt i salen, når en fantastisk amerikansk-canadisk cirkusduo imponerer på to svingende sway poles. Det prisvindende nummer får hele salen til at holde vejret i intens spænding!

Do you wanna rock?

Kom med på en hæsblæsende rejse med artister på live-instrumenter og nogle af de mest talentfulde sangere og dansere i branchen! Fest igennem til et funky Bruno Mars-medley og til Queen’s og Eurythmics’ allerstørste hits. We will rock you!

Showet spiller frem til juni 2020.

Bo og hvil ud efterfølgende på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen
  • Entré til Cirkusbygningens natklub
  • 4-retters middag
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.700 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag frem til juni 2019, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Kontakt Scandic Copenhagen på telefon +45 33 48 04 04 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Copenhagen. Kontakt Scandic Palace Hotel på telefon  +45 33 75 70 88 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Palace Hotel.

Det med småt!
Med denne pakke skal der betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad samt adgang til Wallmans Dinnerparty er inkluderet i prisen. Med tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og billetter. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår