Wallmans Cirkusbygningen i København med overnatning

Show, 4-retters middag & natklub – alt under ét tag! Oplev Wallmans spektakulære dinnershow, URBAN NIGHTS, i Cirkusbygningen i København og overnat på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel. Inkl. i pakken får du show, 4-retters middag, natklub, overnatning og stor morgenbuffet.

Den perfekte aften med Wallmans dinnershow i København og overnatning på hotel

4-retters middag & fantastiske shownumre

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Rock og savnede stjerner

Showet URBAN NIGHTS åbner med et enestående shownummer, som tager dig med på en filmisk rejse ud i Københavns gader og stræder. Til sangen "Come Alive" fra musicalfilmen The Greatest Showman vækkes hele byen, og ikke mindst Cirkusbygningen, til live.  

Adele, AC/DC og fantastisk akrobatik

Til dette show vil I komme til at opleve en fantastisk hyldest til en af tidens største sangerinder, Adele, med musikalske fortolkninger af hendes allerstørste hits. Og senere på aftenen præsenteres I for en moderne AC/DC medley - "Let there be rock". URBAN NIGHTS byder naturligvis også på fantastisk akrobatik og artisteri!

Kom helt tæt på!

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele. Det bliver umuligt at sidde stille som aftenen skrider frem, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

 

Showet spiller fra 24. august 2018 til og med juni 2019.

Bo og hvil ud efterfølgende på Scandic Copenhagen eller Scandic Palace Hotel, hvor du vågner op til en dejlig morgenbuffet.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Dinnershow i Wallmans Cirkusbygningen
  • Entré til Cirkusbygningens natklub
  • 4-retters middag
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet

Priseksempler

  • Scandic Copenhagen ved Søerne og Planetariet fra 1.600 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).
  • Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen fra 1.700 kr. pr. person i delt dobbeltværelse (inkl. koncertbillet).

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af tilbuddet?

  • Showet spiller torsdag - lørdag fra 24. august 2018 til og med juni 2019, og du kan benytte dig af tilbuddet på alle aftener, hvor showet spiller.

Hvordan booker jeg?

Kontakt Scandic Copenhagen på telefon +45 33 48 04 04 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Copenhagen. Kontakt Scandic Palace Hotel på telefon  +45 33 75 70 88 på hverdage mellem kl. 08.30-17.00, hvis du ønsker overnatning på Scandic Palace Hotel.

Det med småt!
Med denne pakke skal der betales med kreditkort på reservationstidspunktet, og tilbuddet kan ikke ændres eller annulleres. Morgenmad samt adgang til Wallmans Dinnershow er inkluderet i prisen. Med tilbuddet gælder et begrænset antal værelser og billetter. 
Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.
Bookingvilkår