Book hotel

Bo midt i pulserende København på hippe Vesterbro, hvor klassisk arkitektur fra 1880'erne møder trendy indretning. Her er du tæt på restauranter, barer og små designbutikker. Vi ligger kun få minutters gang fra Tivoli, Hovedbanegården og shopping på Strøget.

Read more about Scandic Webers

Vil du bo på Vesterbro, Københavns mest populære bydel? Så er Scandic Webers hotellet for dig. Her kan du følge med i byens liv fra vores Heineken bar, hvor du både kan se sport på TV'et og spille en omgang shuffleboard imens du nyder en kold fadøl, lækker drink eller en snack. Om sommeren er vores hyggelige gårdhave et populært sted at mødes med venner eller kolleger til en forfriskende drink.

Som noget særligt når du bor på Scandic Webers inviterer hotellet hver tirsdag til lørdag til ”Bar Social” mellem 17.00-18.00, hvor man som hotelgæst kan nyde en drink, øl, limonade eller et glas vin på husets regning.

Vores hotel har et mindre antal cykler, så du har rig mulighed for at opleve København sammen med de mange lokale cyklister. Vil du have pulsen op, ligger vi tæt på Søerne, hvor du finder en af Københavns mest populære løbestier. Ankommer du til Scandic Webers i bil, er der parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader. Vi samarbejder desuden med Saga P-hus, ca. 100 m fra hotellet.

Dette unikke byhotel ligger i centrum af København i bydelen Vesterbro. På hippe Vesterbro finder du alt fra gourmetrestauranter og barer til små, sjove butikker. Husk at lægge et smut forbi Københavns største turistattraktioner som Tivoli, Strøget og Rundetaarn, der alle ligger inden for gåafstand af vores hotel. I vores reception kan du købe billetter med rabat til Københavns bedste attraktioner. Vores hotel ligger få minutter fra Københavns Hovedbanegård, og herfra kan du tage tog til Københavns Lufthavn, Kastrup. På Hovedbanegården kan du også fange bus og taxa hvert et øjeblik.

3.5 1604 anmeldelser fra TripAdvisor

Svanemærket 5055 0130
Åbningstider for morgenmad Vis restaurantside

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Webers Telefon

+45 33 31 14 32

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Webers Adresse

Vesterbrogade 11B
Copenhagen V