Scandic Webers

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Fri adgang til fitnessrum

Når du bor på Scandic Webers er der gode muligheder for at holde formen ved lige. Løb f.eks. langs Søerne eller besøg det nærliggende fitnesscenter.

At holde sig aktiv falder naturligt under et ophold hos os. Løb langs de smukke søer eller lån en cykel og få pulsen op, mens du oplever byen på nærmeste hold.

Når du bor på Scandic Webers, har du fri adgang til fitness faciliteterne på det nærliggende Scandic Copenhagen. Her kan du nyde en tur i saunaen eller en massage efter træningen.

Vi tilbyder også endags-billetter til byens fitnesscenter, Fitness.dk