Hotel på Vesterbro

Vesterbro er historien om en bydel, der tidligere var kendt som arbejderkvarter og red light district. I dag er der dog langt mellem de letpåklædte damer, men ganske kort mellem børnefamilier, hippe butikker og restauranter. Gå ikke glip af Vesterbro, hvis turen går til København.

Bydelen mod vest

Vesterbro | Foto: VisitDenmark | Scandic HotelsVesterbro strækker sig fra det travle liv ved Københavns Hovedbanegård og ned til fredfyldte Vestre Kirkegård, og fra fornemme Frederiksberg til den opblomstrende bydel Sydhavnen. Vesterbro er et stykke Københavnerhistorie, som du ikke må gå glip af. Her er børnefamilier side om side med hipsteren på skateboard og den ældre mand, der har boet her siden, bydelen var kendt som arbejderkvarter. 

Restauranter og caféer

Vesterbro vrimler med hyggelige caféer, hvor lokale og turister mødes over en kop kaffe eller en økologisk frokost. Besøg f.eks. Granola på Værnedamsvej - en kaffebar og café i et charmerende baghus. Eller slå et smut forbi Café Bang & Jensen på Istedgade, der er indrettet i et gammelt apotek. Er du på udkig efter en lækker restaurant, er du sikker på at finde den på Vesterbro. Her er både gourmetrestauranter, hippe burgerbarer og om sommeren er der madboder for enhver på Kødbyens Mad & Marked. Hele året rundt byder Kødbyen på gastronomiske oplevelser, og du finder alt fra fisk til fugl på menuerne.

Shopping

Shopping på Vesterbro | Foto: copenhagenmediacenter.com | Scandic Hotels

Vil du gerne have et stykke unik, dansk design med hjem fra turen til København? Så er Vesterbro stedet at lede. Her er massevis af små, lokale designbutikker og udvalget byder både på tøj, smykker, møbler og brugskunst. Gå blot en tur ned af Værnedamsvej, Istedgade eller Vesterbrogade og du finder butikker i hobetal.  

Grønne oaser og gratis fornøjelser

Giv pengepungen en pause og nyd en af de mange gratis fornøjelser, som Vesterbro byder på. Besøg f.eks. Vestre kirkegård, hvor der altid er ro og fred. Mange berømtheder ligger begravet her, og i sommerhalvåret kan du komme med på en gratis, guidet tur på kirkegården.

Vestre Kirkegård på Vesterbro | Foto: copenhagenmediacenter.com | Scandic Hotels

Også i Akademiets Have finder du et åndehul og grøn oase i storbyen. Den store park er et perfekt udflugtsmål for børn og voksne med et picnictæppe og picnickurv. Du finder Akademiets Have ved de gamle Carlsbergbygninger. 

Som perler på en snor ligger Søerne i København. De 5 søer er blevet nogle af Københavns mest karakteristiske vartegn. Søerne binder Vesterbro, Nørrebro og Østerbro sammen og fungerer som rekrativt område for københavnerne. Ruten omrking Søerne er ca. 6 km. lang og derfor også oplagt som løberute.

For natteravnene

Vesterbro sover aldrig. Bydelen er også kendt for sit natteliv, og her er massevis af barer, værtshuse og natklubber for natteravnene. Slå et smut forbi Kødbyen, hvor du kan mærke bassen fra diskotekernes høje musik i fødderne. På de trendy cocktailbarer er bartenderne klar til at mixe dig en drink af fineste kaliber. Gå heller ikke glip af et besøg på et af bydelens mange værtshuse, hvor lokale mødes over en flaskeøl og et slag terninger. 

Hotel på Vesterbro

Vi tilbyder 2 hoteller på Vesterbro, der begge ligger tæt på alt, hvad bydelen har at byde på og tæt på offentlig transport.