København Centrum

Det er ikke uden grund, at Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019 og er dermed en by, du bør opleve mindst én gang i løbet af dit liv. København centrum byder på snørklede gader med farverige huse, de smukkeste slotte og museer med plads til fordybelse. Centrum af København vrimler med både lokale og turister, og er du til dansk design i verdensklasse, kan du finde masser af oplagte butikker. Ønsker du at bo centralt i København, er der flere overnatningsmuligheder til dig hos Scandic.

Find dit hotel i København centrum

Vil du bo midt i det hele, skal du vælge et hotel i centrum af København. Vi tilbyder flere hoteller i centrum som for eksempel vores Scandic Palace Hotel, der ligger midt på Rådhuspladsen. Her har du det perfekte udgangspunkt, når du skal rundt og opleve alt, hvad København har at byde på. Vores boutique-hotel Scandic Nørreport ligger i den nordlige del af centrum, og her kan du efter en shoppingtur besøge hotellets fantastiske rooftop bar Level Six eller få pulsen op i vores fitnessrum.

Vi får dagligt besøg af både par, familier og singler, som ønsker en god portion afslapning. I værelsernes komfortable senge vil du med garanti få en skøn nattesøvn og vågne frisk og veludhvilet op til en ny dag. Når du er klar til starte dagen, kan du slentre ned til morgenmadsbuffeten og spise dig mæt i flere af dine favoritter, inden du tager på tur.

Se København fra vandet

Du kan ikke komme udenom kanalerne, når du bevæger dig rundt i centrum af København. Under dit besøg i København må du ikke snyde dig selv for en tur med den ikoniske kanalrundfart. Her kan du se flere af Københavns monumenter fra vandet og hører historierne, der knytter sig til hver enkelt bygning, af en dygtig guide.
For at få den mest behagelige oplevelse, gør du klogt i at undgå alt for blæsende eller varme dage. I havnen blæser det typisk mere end andre steder, men i de små kanaler i indre by og på Christianshavn er der ikke meget vind, og en tur med båd kan derfor blive meget varm.

Kanalrundfart | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

Rundetårn: Ad spiralgang til en fantastisk udsigt

Som med så mange andre seværdigheder i København, er det Christian IV, der er hjernen bag Rundetårn. Tårnet, der i sin fulde højde måler over 40 meter, ligger midt på Købmagergade. Besøgende, der vil se København fra fugleperspektiv, kommer op til udsigtsplatformen ad en smuk, bred spiralgang, og kun ved det allersidste stykke til platformen, møder man en trappe. Det siges, at spiralgangen blev til, så Christian IV kunne køre hele vejen op i sin hestevogn. Rundetårn blev bygget til at være et observationstårn til astronomer, men det er dog længe siden, at videnskabsmænd har brugt observatoriet.

Shop 'til you drop i København

Du kan ikke sige København uden at sige 'shopping' - og indre by er spækket med gode butikker. Kongens Nytorv og Rådhuspladsen bindes sammen af Strøget, der nok er den mest kendte shoppinggade i København. Det er her, alle de store brands har hjemme. Men snyd ikke dig selv for en tur ned i 'Pisseranden' og de andre små sidegader. For her venter der charmerende, små butikker med personlige og unikke designs.

Hay House | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

Udforsk museerne i centrum

Skulle regnen finde på at dryppe under dit besøg i København, kan du søge ly på et af de mange museer i indre by. På Rådhuspladsen i samme bygning som Scandic Palace Hotel finder du Ripley's Believe it or not - en samling af mærkværdige og anormale væsner og artefakter.

En kort spadseretur fra Rådhuspladsen finder du Ny Carlsberg Glyptotek, hvis bygning i sig selv er bjergtagende. Indenfor venter der den smukkeste kunstsamling af malerier og skulpturer. Et stenkast Glyptoteket ligger Danmarks Nationalmuseum, hvor du kan blive klogere på Danmark helt tilbage til vikingetiden. Museet tilbyder guidede ture gennem udstillingerne, hvor du kan høre spændende historier om Danmarkshistoriens højdepunkter.

Design Museum Danmark | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

København venter på dig

Indre by er der, hvor du finder nogle af Københavns bedste attraktioner, og det er sandsynligvis der, du kommer til at bruge det meste af din tid. Booker du dine overnatninger i centrum, er du aldrig langt væk fra dit hotelværelse. Det er perfekt, hvis du ønsker at få en lille eftermiddagslur mellem dine oplevelser.

Så book dit ophold på Scandic Palace Hotel eller Scandic Nørreport med det samme, og lad dig rive med af stemningen i den livlige og fuldstændig vidunderlige hovedstad. Vi glæder os til at tage imod dig på vores centrum-hoteller og være med til at give dig et mindeværdigt ophold. På hotellet kan du altid spørge personalet til råds, så vi vil komme med vores anbefalinger til aktiviteter, seværdigheder og madoplevelser.

Er du nysgerrig på vores hoteller i de andre bydele? Så brug nogle minutter på at udforske Nyhavn, Vesterbro og Østerbro og mange flere.