Hotel i centrum af København

Centrum af København er bl.a. historien om dansk design i verdensklasse, et gammelt observatorium og smukke museer. Lige midt i det hele, på Rådshuspladsen, finder du Scandic Palace Hotel - et hotel i centrum af København.

Find dit hotel i København centrum

Det er ikke uden grund, at Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019, og dermed den by du skal besøge i 2019. København centrum byder på snørklede gader med farverige huse, de smukkeste slotte og museer med plads til fordybelse.

Se København fra vandet

Du kan ikke komme udenom dem, når du bevæger dig rundt i centrum af København. Kanalerne. Under dit besøg i København må du ikke snyde dig selv for en tur med kanalrundfart. Se alle Københavns monumenter fra vandet og hør historierne, der knytter sig til hver enkelt bygning. 
Tip! Undgå kanalrundfarten på en varm, solrig dag. I de små kanaler i indre by og på Christianshavn er der ikke meget vind, og en tur med båd kan derfor blive meget varm. 

Kanalrundfart | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

Ad spiralgang til en fantastisk udsigt

Som med så mange andre seværdigheder i København, er det Christian IV, der er hjernen bag Rundetårn. Tårnet, der i sin fulde højde måler over 40 m., ligger midt på Købmagergade. Besøgende, der vil se København fra fugleperspektiv, kommer op til udsigtsplatformen ad en smuk, bred spiralgang. Kun det allersidste stykke til platformen, møder man en trappe. Det siges, at spiralgangen blev til, så Christian IV kunne køre hele vejen op i sin hestevogn.
Rundetårn blev bygget til at være observationstårn til astronomer, men det er dog længe siden, at videnskabsmænd har brugt oberservatoriet. 

Shop 'til you drop

Du kan ikke sige København uden at sige 'shopping' - og indre by er spækket med gode butikker. Kongens Nytorv og Rådhuspladsen bindes sammen af Strøget, der nok er den mest kendte shoppegade i København. Det er her, alle de store brands har hjemme. Men snyd ikke dig selv for en tur ned i 'Pisseranden' og de andre små gader. Her venter der mindre butikker med personlige og unikke designs.

Hay House | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

Museer i centrum

Skulle regnen finde på at dryppe under dit besøg i København, kan du søge ly på et af de mange museer i indre by. Tæt på Rådhuspladsen finder du fx Ny Carlsberg Glyptotek. Alene bygningen i sig selv er bjergtagende og indenfor venter der den smukkeste kunstsamling. 
Bag Botanisk have troner Statens Museum for Kunst. De smukke haller byder på både klassisk og moderne kunst i verdensklasse. Danmark er kendt over hele verden for vores design. På Design Musem Danmark kan du se nærmere på alle de store klassikere.

Design Museum Danmark | Hotel i centrum af København | Scandic Hotels

Hotel i centrum af København

Vil du bo midt i det hele, skal du vælge et hotel i centrum af København. Vi tilbyder flere hoteller i centrum og midt på Rådhuspladsen ligger Scandic Palace Hotel. Hoteller har en unik historie, der går mere end 100 år tilbage. Her har du det perfekte udgangspunkt, når du skal på opdagelse i indre København. Vores nye boutique-hotel Scandic Nørreport ligger lige midt i byens puls, og efter shoppingturen kan du besøger hotellets fantastiske Rooftop bar Level Six.