hotel ved Nyhavn

Nyhavn er et af de mest populære turistmål i København. Havnen, der engang var kendt for sit sømandsliv, er altid fuld af mennesker og glade stemmer. I det gamle havnekvarter ligger nogle af Københavns ældste tattoo-shops og beværtninger side om side med historiske huse. Nyhavn er også kendt for at være hjem for H. C. Andersen af flere omgange.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.

Den Nye Havn i København

Det gamle havnekvarter blev udgravet i slutningen af 1600-tallet, og da havnen skulle fungere som supplement til den eksisterende havn, fik den navnet Den Nye Havn. Her lagde skibe fra hele verden til, og Nyhavn var derfor et mekka for handlende og håndværkere.

I dag er der langt fra 1600-tallets sømandsliv, selvom du stadig kan finde gamle tatto-shops og beværtninger, der leder tankerne hen på en anden tid.  

Husene i Nyhavn

De smukke, gamle bygninger i Nyhavn består af borger- og pakhuse fra 1600-1700-tallet. De er malet i de flotteste farver, og danner motivet for mange postkort og feriebilleder. Det ældste hus i Nyahvn ligger i nr. 9 og stammer fra 1681. Det har hverken gennemgået nogen om- eller tilbygninger, og står altså som dengang, det blev bygget. Der er stadig beboelse i husene i Nyhavn og i størstedelen af dem finder du caféer, barer og restauranter.

Nyhavn | Foto: VisitDenmark | Scandic Hotels

H. C. Andersens Nyhavn

H. C. Andersen boede af flere omgange i Nyhavn. Første gang digteren flyttede til Nyhavn var i 1865. Dengang boede han ind i nr. 280, som i dag hedder nr. 20. Her skrev han sine første eventyr, som udkom i et hæfte med "Fyrtøjet", "Lille Claus og Store Claus", "Prinsessen på ærten" og "Den lille Idas blomster". Senere flyttede H. C. Andersen til Nyhavn nr. 67, hvor du i dag kan se en mindeplade for den verdensberømte digter og forfatter. Siden flyttede H. C. Andersen til Nyhavn nr. 18, som også blev hans sidste Nyhavnsbolig. 

Hotel tæt på Nyhavn

Går turen til København, og vil du gerne bo på hotel tæt på Nyhavn, anbefaler vi Scandic Front. Fra hotellet har du udsigt over Københavns havn, og du er kun få minutters gang fra Nyhavn.