Hotel nær Nørrebro

Duften af sydens krydderier hos grønthandlerne blander sig med den søde duft af kanel fra de økologiske bagerier. Lyse barnestemmer og kaffekoppers klirren danner baggrundsmusik for det travle liv omkring Sankt Hans Torv. Unge og gamle mødes i solen på Dronning Louises Bro. Nørrebro er et af de mest mangfoldige kvarterer i København og bestemt et besøg værd, hvis turen går til hovedstaden.

Nørrebro – mangfoldighedens kvarter

Få minutters gang fra centrum af det gamle København finder du Nørrebro. Nørrebro har udviklet sig fra et fattigt arbejderkvarter til ét af Københavns mest moderne og eftertragtede steder at bo. På Nørrebro finder du alt fra designbutikker til caféer og moderne arkitektur.

Shopping på Nørrebro 

Shopping Nørrebro | Scandic Hotels | Foto: VisitDenmarkLigesom på Vesterbro finder du mange små designbutikker, der sælger eget design. Særligt i området fra Nørrebrogade og ned mod Sankt Hans Torv er der mange butikker. Slå f.eks. et smut forbi Elmegade, hvor sparepengene kan få ben at gå på. I Ravnsborggade er der især mange antikvitetsbutikker og second hand butikker, men flere og flere designbutikker er i de seneste år også åbnet i den hyggelige gade. I området omkring Nørrebros Runddel finder du Jægersborggade, der er et mekka for bl.a. små tøjbutikker, guldsmede og keramikere. 

Moderne, mangfoldig arkitektur

Superkilen - Den Røde Plads | Nørrebro | Scandic Hotels | Foto: Wonderful CopenhagenSom led i at omdanne Nørrebro fra fattigt arbejderkvarter til moderne bydel, har en del ny arkitektur givet kvarteret et ansigtsløft. Superkilen, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Nordvestkvarteret, er en moderne hyldest til den etniske mangfoldighed på Nørrebro. Her finder du genstande fra forskellige dele af verden, og dermed repræsenterer Superkilen de mere end 50 nationaliteter, der har hjemme på Nørrebro. Superkilen er opdelt i tre områder: Den Røde Plads, Den Grønne Park og Det Sorte Marked.

Gratis fornøjelser på Nørrebro

Hvis turen til København ikke skal koste alverden, er der heldigvis en masse gratis fornøjelser på Nørrebro. Gå en fredfyldt tur gennem Assistens Kirkegård, der har udviklet sig til en grøn oase midt i byrummet. Går du på opdagelse mellem de mange grave, vil du finde gravstene for bl.a. H.C. Andersen, H. C. Ørsted og Søren Kierkegaard. I sommerhalvåret fra april til september er der gratis, offentlige rundvisninger på Assistens Kirkegård.
Når vejret godt, kan du ikke undgå at lægge mærke til de massevis af mennesker, der søger mod Dronning Louises Bro. Broen, der siden 1887 har forbundet indre by med Nørrebro, er et naturligt samlingssted for unge og gamle. Der er siden 2011 sat flere bænke op til de solhungrende københavnere, men når bænkene er optaget, indtages også rækværker og fortov af de lokale.

Restauranter, caféer og barer på Nørrebro

Som i Københavns andre kvarterer finder du restauranter, caféer og barer i hobetal på Nørrebro. I området omkring Sankt Hans Torv er der mange hyggelige kaffebarer og caféer. Også på Jægersborggade finder du mad af enhver slags – prøv f.eks. Bæst, hvor økologien er i fokus og du finder autentisk italiensk mad. På Kiin Kiin er den asiatiske mad belønnet med en Michelin stjerne. Er du på udkig efter lidt mere afslappede forhold, kan du kigge forbi til burgere på Sliders.

Hotel tæt på Nørrebro

Kunne du tænke dig at bo tæt på Nørrebro, når du skal besøge København? Vi tilbyder 2 hoteller, der ligger i gåafstand til Nørrebro og tæt på offentlig transport.