Nørrebro

Duften af sydens krydderier hos grønthandlerne blander sig med den søde duft af kanel fra de økologiske bagerier. Lyse barnestemmer og kaffekoppers klirren danner baggrundsmusik for det travle liv omkring Sankt Hans Torv. Nørrebro er i sandhed et af de mest mangfoldige kvarterer i København og bestemt et besøg værd, hvis du planlægger et visit til den sprudlende hovedstad. Har du lyst til at bo i nærheden af det alsidige kvarter, kan du booke en eller flere overnatninger på Scandic.

Find dit hotel nær Nørrebro

Vi tilbyder to skønne hoteller, der ligger i gåafstand til Nørrebro og tæt på offentlig transport. Scandic Nørreport ligger i hjertet af København med shopping-, og restaurant- og transportmuligheder lige ude foran din dør. Scandic Falkoner ligger i Nørrebros mondæne nabokvarter, Frederiksberg, og er blot en spadseretur væk fra Nørrebros Runddel.

På begge vores populære hoteller kan du benytte dig af de afslappende og underholdende faciliteter, inden du skal ud og udforske byen. Nyd for eksempel en overdådig gratis morgenmad i buffeten med alle morgenmadsfavoritterne. Få pulsen op i vores fitnessrum, eller tag en velsmagende drink på rooftop-baren med god udsigt. På alle Scandic-hoteller kan du desuden få en god nattesøvn i vores komfortable senge, så du kan blive frisk og veludhvilet til en dag med uforglemmelige oplevelser på Nørrebro.

Nørrebro – mangfoldighedens kvarter

Få minutters gang fra centrum af det gamle København finder du Nørrebro. Nørrebro har udviklet sig fra et fattigt arbejderkvarter til ét af Københavns mest moderne og eftertragtede steder at bo. På Nørrebro finder du alt fra designbutikker til caféer og moderne arkitektur. Går du i dag en tur op og ned ad Nørrebrogade, vil du ikke kun høre lyden af forskellige sprog og accenter. Også en god håndfuld danske dialekter har blandet sig ind i den spændende cocktail af sprogformer. Dette skyldes, at unge studerende fra hele landet flytter til København og bosætter sig på Nørrebro, hvor lejepriserne stadig er billigere her end mange andre bydele. 

Shoppingoplevelser på Nørrebro

Shopping Nørrebro | Scandic Hotels | Foto: VisitDenmarkLigesom på Vesterbro finder du mange små designbutikker, der sælger eget design. Særligt i området fra Nørrebrogade og ned mod Sankt Hans Torv er der mange butikker. Slå f.eks. et smut forbi Elmegade, hvor sparepengene kan få ben at gå på. I Ravnsborggade er der især mange antikvitetsbutikker og second hand butikker, men flere og flere designbutikker er i de seneste år også åbnet i den hyggelige gade. I området omkring Nørrebros Runddel finder du Jægersborggade, der er et mekka for bl.a. små tøjbutikker, guldsmede og keramikere. Er design- og antikvitetsbutikker ikke så meget dig, kan du i Nørrebro Bycenter i stedet spendere pengene i flere af de velkendte butikskæder.

Oplev moderne, mangfoldig arkitektur

Superkilen - Den Røde Plads | Nørrebro | Scandic Hotels | Foto: Wonderful CopenhagenSom led i at omdanne Nørrebro fra et fattigt arbejderkvarter til en moderne bydel, har en del ny arkitektur givet kvarteret et ansigtsløft. Superkilen, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Nordvestkvarteret, er en moderne hyldest til den etniske mangfoldighed på Nørrebro. Her finder du genstande fra forskellige dele af verden, og dermed repræsenterer Superkilen de mere end 50 nationaliteter, der har hjemme på Nørrebro. Superkilen er opdelt i tre områder: Den Røde Plads, Den Grønne Park og Det Sorte Marked.

Få gratis fornøjelser på Nørrebro

Hvis turen til København ikke skal koste alverden, er der heldigvis en masse gratis fornøjelser på Nørrebro. Gå en fredfyldt tur gennem Assistens Kirkegård, der har udviklet sig til en grøn oase midt i byrummet. Går du på opdagelse mellem de mange grave, vil du finde gravstene for blandt andet. H.C. Andersen, H.C. Ørsted og Søren Kierkegaard. I sommerhalvåret fra april til september er der gratis, offentlige rundvisninger på Assistens Kirkegård.

Når vejret er godt, kan du ikke undgå at lægge mærke til de massevis af mennesker, der søger mod Dronning Louises Bro. Broen, der siden 1887 har forbundet indre by med Nørrebro, er et naturligt samlingssted for unge og gamle. Der er siden 2011 sat flere bænke op til de solhungrende københavnere, men når bænkene er optaget, indtages også rækværker og fortov af de lokale.

Nyd restauranter, caféer og barer på Nørrebro

Som i Københavns andre kvarterer finder du restauranter, caféer og barer i hobetal på Nørrebro. I området omkring Sankt Hans Torv er der mange hyggelige kaffebarer og caféer. Også på Jægersborggade finder du mad af enhver slags – prøv eksempelvis Bæst, hvor økologien er i fokus, og du finder autentisk italiensk mad. På Kiin Kiin er den asiatiske mad belønnet med en Michelinstjerne. Er du på udkig efter lidt mere afslappede forhold, kan du kigge forbi til burgere på Sliders.

Vi ser frem til at se dig

Book en eller flere overnatninger på Scandic, og glæd dig til at opleve det mangfoldige byliv. Vi ser frem til at tage imod dig på en af vores hoteller i nærheden af Nørrebro eller i andre bydele som Frederiksberg, Christianshavn, København centrum og mange flere.