Frederiksberg

Frederiksberg, der oprindeligt var en selvstændig by, er et af de mest mondæne kvarterer i København med et indbyggertal på lidt over 100.000. På Frederiksberg finder du masser af gode shoppingmuligheder, København Zoo og grønne oaser som for eksempel Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Alt dette og meget mere kan du bo tæt på, hvis du booker dit ophold på Scandics hotel på Frederiksberg. Vi åbner dørene for par, familier, singler og virksomheder.

Overnat på vores hotel på Frederiksberg

Frederiksberg Have | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic HotelsScandic tilbyder mange overnatningsmuligheder i København, men Frederiksberg er noget helt særligt i kvag af dets beliggenhed i Falkoner Centret. Skal du til koncert, comedyshow eller anden forestilling i Falkoner Salen, er det oplagt at bo på Scandic Falkoner i samme bygning. Det charmerende og toprenoverede hotel byder blandt andet på opvarmningsmenuer i Green Room Restaurant inden dit arrangement, og efterfølgende kan du nyde en late-night-drinks i hotellets cocktailbar. Efter en uforglemmelig oplevelse kan du få en god nattesøvn i vores komfortable og luksuriøse senge, og næste morgen venter dig en overdådig morgenmadsbuffet med alle dine favoritter. Lyder det ikke bare nemt og yderst tiltalende?

Frederiksberg - Københavns grønne åndehul

Frederiksberg er en af de bydele i København med de fleste grønne områder. En stor del af bydelens areal optages af Søndermarken, Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Søndermarken og Frederiksberg Have er opført med inspiration hentet fra de gamle, franske barokhaver og er begge yndede udflugtsmål i weekender og på solrige dage. Fra det ene hjørne af Frederiksberg Have er der kig ind til elefanterne i København Zoo. Landbohøjskolens Have, der er en del af Københavns Universitet, fungerer i dag som undervisningssted og rekreativt område. Her kan de mange besøgende hver dag nyde havens blomster, træer og buske.

Rejser du med børn, er en dag i København Zoo et must. Her kan I opleve dyr fra flere af jordens kontinenter. De nyistandsatte omgivelser har gjort haven endnu mere sjov og lærerig for både børn og voksne, da du, når du går rundt, træder ind i de forskellige verdensdele.

Frederiksberg Slot

På den højeste bakke i Frederiksberg Have med udsigt til søen, troner Frederiksberg Slot. Det gule slot blev bygget i 1700-tallet med inspiration fra Italiens byggestil. Kong Frederik 4. anvendte slottet som sit sommerslot, og Christian 6. boede fast på slottet, mens Christiansborg Slot blev bygget. Har du lyst til at se slottet indefra, er der rundvisninger sidste lørdag i hver måned med undtagelse af juli og december.

Frederiksberg Have | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic Hotels

Cisternerne i Søndermarken

Dybt nede under jorden i Søndermarken ligger de gamle cisterner. I midten af 1800-tallet blev behovet for vand i kolossale mængder stort, og cisternerne i Søndermarken blev udgravet. Her kunne vand fra Søerne opbevares og pumpes op til de københavnske boliger. I dag er cisternerne et fantastisk udstillingsrum, hvor besøgende på stemningsfuld vis kan lære mere om en central del af Københavns historie og med egne øjne se de kæmpe rum, hvor vandet blev opbevaret.

Shopping på Frederiksberg

Frederiksberg shopping | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic HotelsLigesom i resten af København finder du massevis af gode shoppingmuligheder på Frederiksberg. Værnedamsvej, som løber mellem Frederiksberg og Vesterbro, byder på et væld af små designershops, caféer og restauranter. På Gammel Kongevej, der af nogen betragtes som centrum af Frederiksberg, er der ligeledes rig mulighed for at spendere dine penge. Det danske vejr er ikke altid til at regne med, og hvis solen gemmer sig bag skyerne, kan du altid gå en tur i Frederiksberg Centeret, hvor der er butikker af enhver art. 

Restauranter og caféer på Frederiksberg

Der er ikke mange meter mellem gode mad- og drikkeoplevelser på Frederiksberg. På både Gammel Kongevej og Falkoner Allé ligger små caféer side om side med restauranter, og i den finere ende af skalaen kan nævnes Formel B og Mielcke & Hurtigkarl. Har du en sød tand, skulle du kigge forbi Bertels Salon på Frederiksberg, der har vundet priser for sin cheesecake. Vil du gøre som de lokale, skal du i de varme måneder snuppe et udendørs bord, så du rigtig kan sidde og indtage bylivet.

Centralt hotel på mondæne Frederiksberg

Hvis din tur til København med den fortryllende atmosfære skal have et mondænt præg, bør du uden tvivl lægge vejen forbi eller bo på Frederiksberg. Scandic Falkoner ligger centralt på Frederiksberg, og fra hotellet er du i gåafstand til alt, hvad Frederiksberg har at byde på. Tæt på hotellet er der nemme bus- og metroforbindelser ind til indre by, hvis du eksempelvis også ønsker at opleve kendte attraktioner som Nyhavn, Langelinie eller Tivoli. Har du kun afsat en weekend, bør du lave en god prioriteringsliste, for mulighederne i København er uendelige.

Vi har, som tidligere nævnt, en masse overnatningsmuligheder i København. Overvejer du i stedet at bo i nogle af de andre bydele, kan du udforske, hvad Østerbro, Christianshavn og mange flere har at byde på.