Hotel på Frederiksberg

Frederiksberg, der oprindeligt var en selvstændig by, er et af de mest mondæne kvartere i København. På Frederiksberg finder du masser af gode shoppingmuligheder, Købehavn Zoo og grønne oaser som Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Vi tilbyder hotel centralt på Frederiksberg.

Frederiksberg - Københavns grønne åndehul

Frederiksberg Have | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic HotelsFrederiksberg er en af de bydele i København med de fleste grønne områder. En stor del af bydelens areal optages af Søndermarken, Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have. Søndermarken og Frederiksberg Have er opført med inspiration hentet fra de gamle, franske barokhaver og er begge yndede udflugtsmål i weekender og på solrige dage. Fra det ene hjørne af Frederiksberg Have er der kig ind til elefanterne i København Zoo. Landbohøjskolens Have, der er en del af Københavns Universitet, fungerer i dag som undervisningssted og rekreativt område. Her kan de mange besøgende hver dag nyde havens blomster, træer og buske.

Frederiksberg Slot

På den højeste bakke i Frederiksberg Have, med udsigt til søen, troner Frederiksberg Slot. Det gule slot blev bygget i 1700-tallet med inspiration fra Italiens byggestil. Kong Frederik 4. anvendte slottet som sit sommerslot, og Christian 6. boede fast på slottet mens Christiansborg Slot blev bygget. Har du lyst til at se slottet indefra, er der rundvisninger sidste lørdag i hver måned med undtagelse af juli og december.

Frederiksberg Have | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic Hotels

Cisternerne i Søndermarken

Dybt nede under jorden i Søndermarken ligger de gamle cisterner. I midten af 1800-tallet blev behovet for vand i kolossale mængder stort, og cisternerne i Søndermarken blev udgravet. Her kunne vand fra Søerne opbevares og pumpes op til de københavnske boliger. I dag er cisternerne et fantastisk udstillingsrum, hvor besøgende på stemningsfuld vis kan lære mere om en central del af Københavns historie og med egne øjne se de kæmpe rum, hvor vandet blev opbevaret.

Shopping på Frederiksberg

Frederiksberg shopping | Frederiksberg | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic HotelsLigesom i resten af København finder du massevis af gode shoppingmuligheder på Frederiksberg. Værnedamsvej, som løber mellem Frederiksberg og Vesterbro, byder på et væld af små designershops, caféer og restauranter. På Gammel Kongevej, der af nogen betragtes som centrum af Frederiksberg, er der ligeledes rig mulighed for at spendere lommepengene. Det danske vejr er ikke altid til at regne med, og hvis solen gemmer sig bag skyerne, kan du altid gå en tur i Frederiksberg Centeret, hvor der er butikker af enhver art. Vores hotel på Frederiksberg, Scandic Falkoner, ligger tæt på den bedste shopping.

Restauranter og caféer på Frederiksberg

Der er ikke mange meter mellem gode mad- og drikkeoplevelser på Frederiksberg. På Værnedamsvej ligger små caféer side om side med restauranter, og i den finere ende af skalaen kan nævnes Formel B og Mielcke & Hurtigkarl. Har du en sød tand, skulle du kigge forbi Bertels Salon på Frederiksberg, der har vundet priser for sin cheesecake.

Hotel på Frederiksberg

Hvis din tur til København skal have et mondænt præg, er det oplagt at bo på Frederiksberg. Scandic Falkoner ligger centralt på Frederiksberg, og fra hotellet er du i gåafstand til alt, hvad Frederiksberg har at byde på.