Scandic friends Sparer Min. 10% på entréen og turpas 

Vinteren er over os og sætter sine kolde og frostklare spor. Men i Tivoli er der varme lys og hyggelig stemning. For første gang i forlystelseshavens 175 årige historie, slås dørene i år nemlig op til 'Vinter i Tivoli.'

Forkæl familien, din gode ven eller kæreste med et eventyrligt vinterophold i hovedstaden. Som Scandic Friends-medlem sparer du min. 10% på entreen og turpas, når du bor på et af vores hoteller i København og køber billetten hos os. Så pak huer og halstørklæder og glæd jer til at opleve Tivolis eventyrlige vinterrige. 

Endnu ikke medlem af Scandic Friends? Det tager ingen tid og koster ikke noget, men giver dig bare en masse gode fordele. Tilmeld dig i dag. 

Vinter i Tivoli

Udover de latterfremkaldende forlystelser, kan I snøre skøjterne og løbe afsted over isen foran det smuktoplyste Nimb. Når vinterkulden sætter sine spor, så snup en kop varm kakao og slentre rundt i haven til synet af et hav af imponerende lysinstallationer.

Vinter i Tivoli kan opleves fra den 2.-25. februar 2018, og du kan købe billetter til Tivoli med rabat hos: 


Se København fra toppen

Så snart du træder ind gennem porten til den gamle, smukke have glemmer du alt om storbyens larm og travlhed. Se København fra toppen af Det Gyldne Tårn, tag en romantisk tur i Ballongyngerne eller prøv en af verdens ældste, fungerende rutsjebaner. Slut dagen af med at nye en lækker middag på en af havens mange restauranter.

Bo på hotel 5 min. fra Tivoli i København

Flere af Scandics hoteller i København ligger blot få minutters gang fra Tivoli – nemmere bliver det ikke at glæde familien eller kæresten med et besøg i én af Danmarks mest populære attraktioner. Husk at børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelser. Om morgenen kan hele familien spise sig mætte i vores store morgenbuffet, der er inkluderet i prisen.

Rigtig god fornøjelse!