Eventyrlig stemning og vilde rutsjebaner

Scandic friends Sparer Min. 10% på entréen og turpas 

Vilde forlystelser, romantiske omgivelser og lækre restauranter – Tivoli har det hele! Når du bor hos Scandic i København og køber din billet hos os kan medlemmer af Scandic Friends spare min.10%, hvis du køber billetten på hotellet.

Du kan købe billetter med disse særlige fordele hos: 


Se København fra toppen

Så snart du træder ind gennem porten til den gamle, smukke have glemmer du alt om storbyens larm og travlhed. Se København fra toppen af Det Gyldne Tårn, tag en romantisk tur i Ballongyngerne eller prøv en af verdens ældste, fungerende rutsjebaner. I Tivoli kan du nyde en lækker middag på en af havens mange restauranter, beundre Tivolis 400.000 blomster eller opleve det berømte fyrværkerishow i weekenderne. Fredag aften spiller tidens største kunstnere Fredagsrock på Plænen, omgivet af de mange smukke lamper, der lyser haven op hver aften.

Få rabat til Tivoli, når du bor hos Scandic | Foto: Tivoli og VisitCopenhagen

Bo på hotel 5 min. fra Tivoli i København

Flere af Scandics hoteller i København ligger blot få minutters gang fra Tivoli – nemmere bliver det ikke at glæde familien eller kæresten med et besøg i én af Danmarks mest populære attraktioner. Husk at børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelser. Om morgenen kan hele familien spise sig mætte i vores store morgenbuffet, der er inkluderet i prisen.

Rigtig god fornøjelse!