Eventyrlig stemning og vilde rutsjebaner

Spar op til 15% på entréen og spring køen over

Vilde forlystelser, romantiske omgivelser og lækre restauranter – Tivoli har det hele! Når du bor hos Scandic i København og køber din billet hos os kan du spare 10% på entréen og er du medlem af Scandic Friends kan du spare 15%, hvis du køber billetten på hotellet. Ikke nok med det, kan du med en billet købt hos Scandic også springe køen over, som kan være lang om sommeren og ved højtider.

Du kan købe billetter med disse særlige fordele hos: 


Se København fra toppen

Så snart du træder ind gennem porten til den gamle, smukke have glemmer du alt om storbyens larm og travlhed. Se København fra toppen af Det Gyldne Tårn, tag en romantisk tur i Ballongyngerne eller prøv en af verdens ældste, fungerende rutsjebaner. I Tivoli kan du nyde en lækker middag på en af havens mange restauranter, beundre Tivolis 400.000 blomster eller opleve det berømte fyrværkerishow i weekenderne. Fredag aften spiller tidens største kunstnere Fredagsrock på Plænen, omgivet af de mange smukke lamper, der lyser haven op hver aften.

Bo på hotel 5 min. fra Tivoli i København

Flere af Scandics hoteller i København ligger blot få minutters gang fra Tivoli – nemmere bliver det ikke at glæde familien eller kæresten med et besøg i én af Danmarks mest populære attraktioner. Husk at børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelser. Om morgenen kan hele familien spise sig mætte i vores store morgenbuffet, der er inkluderet i prisen.

Rigtig god fornøjelse!