Efterårsferie 2021 i Aarhus

Aarhus emmer af god stemning året rundt. Også om efteråret er der liv i byens mange gader, museer og butikker. Planlægger I at bruge nogle dage af jeres efterårsferie 2021 i Aarhus, har vi her samlet tips til sjove oplevelser.Tips til efterårsferie 2021 i Aarhus

Halloween i Tivoli Friheden

Kom i ægte Halloween stemning i Tivoli Friheden, der har pyntet op op med massevis af græskar og inviteret hekse, spøgelser, monstre og edderkopper fra nær og fjern til at skræmme både børn og voksne. Det bliver uhyggeligt hyggeligt.

Efterår og Allehelgen i Den Gamle By

Et besøg i Den Gamle By er på næsten alle turisters to-do liste, når de besøger Aarhus. Under din tur til Den Gamle By kan du høre historien Allehelgens aften og når du begiver dig rundt mellem boderne på de brostensbelagte gader, får du rig mulighed for at høre om overtro og gåder fra bl.a. skomagermadammen og gøglerne.

Kulturringen - Aarhus rundt på cykel

Som så mange andre byer i Danmark, er Aarhus en dejlig cykelby. Kulturringen - culture by bike, er en cykelguide for dig, der vil opleve Aarhus og Østjylland på to hjul. Ruten er i alt 450 km, men du kan sagtens nøjes med at køre på dele af ruten. I løbet af turen kommer du forbi nogle af Østjyllands kulturskatte som gravhøje, runesten og kunst. 

Husk, at du har gode muligheder for at leje cykler, når du bor på Scandic i Aarhus.

Cykler på Scandic

Væksthusene i Botanisk Have

Er vejret ikke helt med jer under jeres efterårsferie 2021 i Aarhus? Find varme og ly i de smukke væksthuse i Botanisk Have. Her er smukke sommerfugle og dyrelyde, man ellers kun finder under tropiske himmelstrøg. Vil du videre mere om planterne i Væksthusene? Download appen Useeum og få en digital planteguide på din telefon.

Klap hjorte og dådyr i Dyrehaven

Er du vild med dyr? Så må I besøge Dyrehaven i løbet af jeres efterårsferie i Aarhus. I Marselisborg Dyrehave kan I komme helt tæt på dådyr og hjorte. Dyrene elsker, når du fodrer dem med saftige æbler og sprøde gulerødder.

Dådyr i Dyrehaven