Efterårsferie 2019 i Aarhus

Aarhus emmer af god stemning året rundt. Også om efteråret er der liv i byens mange gader, museer og butikker. Planlægger I at bruge nogle dage af jeres efterårsferie 2019 i Aahurs, har vi her samlet 5 tips til sjove oplevelser.Tips til efterårsferie 2019 i Aarhus

Væksthusene i Botanisk Have

Er vejret ikke helt med jer under jeres efterårsferie 2019 i Aarhus? Find varme og ly i de smukke væksthuse i Botanisk Have. Her er smukke sommerfugle og dyrelyde, man ellers kun finder under tropiske himmelstrøg. Vil du videre mere om planterne i Væksthusene? Download appen Useeum og få en digital planteguide på din telefon.  

Kulturringen - Aarhus rundt på cykel

Som så mange andre byer i Danmark, er Aarhus en dejlig cykelby. Kulturringen - culture by bike, er en cykelguide for dig, der vil opleve Aarhus og Østjylland på to hjul. Ruten er i alt 450 km, men du kan sagtens nøjes med at køre på dele af ruten. I løbet af turen kommer du forbi nogle af Østjyllands kulturskatte som gravhøje, runesten og kunst. 

Husk, at du har gode muligheder for at leje cykler, når du bor på Scandic i Aarhus.

Cykler på Scandic

Efterår og Allerhelgen i Den Gamle By

Et besøg i Den Gamle By er på næsten alle turisters to-do liste, når de besøger Aarhus. Under din tur til Den Gamle By kan du fx snitte en roelygte og høre om overtro og gåder fra de dygtige stuepiger og staldkarle.

Stand Up Comedy Aarhus

Hvem kan ikke bruge et godt grin? Mandag - torsdag kan du få trænet lattermusklerne på Alberts, når der er open mic stand up. Her tester både nye talenter og erfarne komikere deres materiale foran publikum - hvem ved? Måske du ser det næste store talent i dansk comedy. 

Klap hjorte og dådyr i Dyrehaven

Er du vild med dyr? Så må I besøge Dyrehaven i løbet af jeres efterårsferie 2019 i Aarhus. I Marselisborg Dyrehave kan I komme helt tæt på dådyr og hjorte. Dyrene elsker, når du fodrer dem med saftige æbler og sprøde gulerødder.

Dådyr i Dyrehaven