Scandic Aarhus City

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Lobby lounge bar

Nyd en rolig stund i vores hyggelige lobby lounge bar, som ligger lige ved receptionen på Scandic Aarhus City.

Restaurantbooking

+45 89318132

Vores lobby lounge bar på Scandic Aarhus City er et oplagt mødested for både venner og kolleger. Baren er indrettet i et stilrent, skandinavisk design med en god atmosfære. Om dagen kan du forkæle dig selv med en lækker kop kaffe, spise en lækker frokost eller holde møde med dine venner eller forretningsforbindelser. Om aftenen serverer vi kolde øl og lækre cocktails. Vi har jævnligt besøg af DJ's og liveartister.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Tor 11:00-00:00, Fre-Lør 11:00-01:00, Søn 11:00-23:00