Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Aarhus City
Bar, Scandic Aarhus City
Tilbage til hotel

Lobby lounge bar

I vores bar kan du nyde lækre cocktails, velbrygget kaffe og hurtig, god mad fra vores barkort. Vores bar er også det oplagte sted til korte, uformelle møder, eller hvis du skal have lidt arbejde fra hånden.

Restaurantbooking

+45 89318132

Vores lobby lounge bar på Scandic Aarhus City er et oplagt mødested for både venner og kolleger. Baren er indrettet i et stilrent, skandinavisk design med en god atmosfære. Om dagen kan du forkæle dig selv med en lækker kop kaffe, spise en lækker frokost eller holde møde med dine venner eller forretningsforbindelser. Om aftenen serverer vi kolde øl og lækre cocktails. Vi har jævnligt besøg af DJ's og liveartister.

Åbningstider

Åbningstider
Frokost: Man-Lør 11:00-17:00, Søn Lukket
Bar: Man-Tor 11:00-00:00, Fre-Lør 11:00-01:00, Søn 11:00-23:00