Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant L'øst, Scandic Aarhus City
Restaurant L'øst, Scandic Aarhus City Restaurant L'øst, Scandic Aarhus City Scandic Aarhus City, restaurant L'øst
Tilbage til hotel

Restaurant L'øst

I vores restaurant på Østergade er det lysten til at lave god mad, der driver køkkenet. Med en forkærlighed for lokale råvarer skifter menuen med årstiden for altid at byde dig på det bedste fra sæsonen.

Restaurantbooking

+45 89318132

Book bord

I vores restaurant på Østergade er det lysten til at lave god mad, der driver køkkenet. Med rødder i det nordiske og forkærlighed for lokale råvarer skifter menuen med årstiden for altid at byde dig på det bedste fra sæsonen.

Vi har modet til at plukke tendenser og kombinere de gode råvarer på nye måder, så det både overrasker og smager. Ingenting er overladt til tilfældighederne, når vi serverer madglæde, kvalitet og gode råvarer på hver eneste tallerken.

Du kan også altid være sikker på at få en ordentlig bøf. Vores køkken har kød fra dansk fritgående Angus kvæg, som er kendt over hele verden for dets mørhed og fedtmarmorering.

I rustikke omgivelser omkring det åbne køkken dyrker vi det naturlige, det enkle og det nære. Med respekt for stemningen og den gode smag. Så du får l’øst til at komme igen og igen.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-10:30
Frokost: Man-Lør 11:00-17:00, Søn Lukket
 (Åbningstider i julen: Ons-Lør 11:00-17:00, Man-Tir, Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Søn 17:00-21:30
 (Åbningstider i Julen: Ons-Lør 17:00-21:30, Man-Tir, Søn Lukket)

Bar: Man-Tor 11:00-00:00, Fre-Lør 11:00-01:00, Søn 11:00-23:00