Book hotel

Scandic Aarhus City, L'øst
Scandic Aarhus City, L'øst Scandic Aarhus City, L'øst Scandic Aarhus City, restaurant L'øst
Tilbage til hotel

Restaurant L'øst

I vores restaurant på Østergade er det lysten til at lave god mad, der driver køkkenet. Med en forkærlighed for lokale råvarer skifter menuen med årstiden for altid at byde dig på det bedste fra sæsonen.

Restaurantbooking

+45 89318132

Book bord

I vores restaurant på Østergade er det lysten til at lave god mad, der driver køkkenet. Med rødder i det nordiske og forkærlighed for lokale råvarer skifter menuen med årstiden for altid at byde dig på det bedste fra sæsonen.

Vi har modet til at plukke tendenser og kombinere de gode råvarer på nye måder, så det både overrasker og smager. Ingenting er overladt til tilfældighederne, når vi serverer madglæde, kvalitet og gode råvarer på hver eneste tallerken.

Du kan også altid være sikker på at få en ordentlig bøf. Vores køkken har kød fra dansk fritgående Angus kvæg, som er kendt over hele verden for dets mørhed og fedtmarmorering.

I rustikke omgivelser omkring det åbne køkken dyrker vi det naturlige, det enkle og det nære. Med respekt for stemningen og den gode smag. Så du får l’øst til at komme igen og igen.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-10:30
Frokost: Man-Lør 11:00-17:00, Søn Lukket
Aftensmad: Man-Lør 17:00-21:30, Søn Lukket
Bar: Man-Lør 11:00-00:00, Søn Lukket

Menuer