Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar, Scandic Aarhus Vest
Bar, Scandic Aarhus Vest
Tilbage til hotel

Bar

Slap af i den uformelle atmosfære i baren på Scandic Aarhus Vest, med snacks, cocktails og lokale fadøl. I baren kan du også nyde mad fra restaurantens menukort.

Levende lys, dæmpet belysning og varmt interiør er den velkomst, du får, når du besøger denne Aarhusianske bar. Slap af i en lænestol, og nyd alt fra cocktails og fine vine til specialkaffe. Til den lille sult har vi et udvalg af snacks, men du kan også vælge retter fra restaurantens menukort.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 17:00-22:00, Søn Lukket