Bar, Scandic Aarhus Vest
Bar, Scandic Aarhus Vest

Scandic Aarhus Vest

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du må logge inn for å booke en bonusnat. Som Scandic tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte  til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Bar

Slap af i den uformelle atmosfære i baren på Scandic Aarhus Vest, med snacks, cocktails og lokale fadøl. I baren kan du også nyde mad fra restaurantens menukort.

Levende lys, dæmpet belysning og varmt interiør er den velkomst, du får, når du besøger denne Aarhusianske bar. Slap af i en lænestol, og nyd alt fra cocktails og fine vine til specialkaffe. Til den lille sult har vi et udvalg af snacks, men du kan også vælge retter fra restaurantens menukort.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 17:00-22:00, Søn Lukket