Restaurant, Scandic Aarhus Vest
Restaurant, Scandic Aarhus Vest Restaurant, Scandic Aarhus Vest Restaurant, Scandic Aarhus Vest Restaurant, Scandic Aarhus Vest

Scandic Aarhus Vest

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant Bispeengen

Velkommen indenfor i vores nyrenoverede restaurant. Her er der en hyggelig og afslappet atmosfære, og vores dygtige personale er klar til at servere dig en lækker middag.

I vores restaurant er der plads op til 150 gæster i et afslappende og uformelt miljø. Restauranten er indrettet i varme farver med mange flotte detaljer. Dine smagsløg er garanteret forkælelse, hvad enten du er til et hurtigt måltid eller har tid til en treretters menu.

Mandag til torsdag serverer vi "Dagens ret" - danske klassikere, som vor mor ville have lavet dem.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (Julelukket fra d. 22 december til d. 2 januar.: Man-Søn Lukket)

Frokost: Man-Fre 12:00-15:00, Lør-Søn Lukket
 (Julelukket fra d. 22 december til d. 2 januar.: Man-Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Tor 17:00-21:45, Fre-Lør 17:00-21:00, Søn Lukket
 (Julelukket fra d. 22 december til d. 2 januar.: Man-Søn Lukket)