Aktiviteter for børn i København

Går turen til København med børn? Bare rolig - her er masser af underholdning for børn i alle aldre. Find legepladser for store og små, børnevenlige museer og mange andre sjove aktiviteter for børn i København.Massevis af sjove aktiviteter for børn i København

København er en af de bedste storbyer at besøge med børn. Der er god plads til barnevogne og klapvogne i busser, metro og tog, og uanset årstiden er det let at finde sjove og børnevenlige aktiviteter.

Aktiviteter for børn i København | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic Hotels

Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen

Hoppeborg, et kæmpe skib og tumemadras. Mange timers sjov leg venter på den indendørs, bemandede legeplads i Blegdamsremisen. Der er også plads til små arkitekter i LEGOrummet, en stille stund med puslespil og medbragt frokost i køkkenet. Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen er populær for både store og små, og er en populær aktivitet for børn i København.

Arbejdermuseet i børnehøjde

Hvordan mon det var at være barn i 1930'erne? Det kan du finde ud af på Arbejdermuseet. Kom med indenfor på et børneværelse, se legetøjet og bliv klogere på, om børn virkelig skulle arbejde hver dag i gamle dage.

København Zoo

Kom helt tæt på alverdens dyr i København Zoo. I den arktiske ring svømmer isbjørnen lige over dit hovede. I det smukke elefanthus kommer du ganske tæt på de mægtige elefanter. Og i børnezoo er der timevis af underholdning på legepladsen og ved de små geder, som du kan klappe.

Aktiviteter i København for børn | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic Hotels

Experimentarium

Experimentarium byder på oplevelser for både de yngste og de ældste. I miniverset kan børn helt fra 1 årsalderen lege i trygge omgivelser. Her knyttes naturvidenskaben sammen med leg for de mindste. De ældre børn kan blive klogere på kroppen, være med i den interaktive biograf og gå på opdagelse i Opfindelsernes hus. Der er i alt 18 sjove udstillinger.

Tivoli

Midt i København ligger den smukke have, Tivoli. Her har den ligget siden 1843 og er stadig på de fleste turisters to-do liste, når de besøger København. Få en sus i maven og vind i håret i de store forlystelser, prøv lykken i en tombola eller nyd en stille stund imellem havens mange blomster. Er du medlem af Scandic Friends får du rabat på entréen til Tivoli, når du bor hos os.