Aktiviteter for børn i København

Går turen til København med børn? Bare rolig - her er masser af underholdning for børn i alle aldre. Find legepladser for store og små, børnevenlige museer og mange andre sjove aktiviteter for børn i København.Massevis af sjove aktiviteter for børn i København

København er en af de bedste storbyer at besøge med børn. Der er god plads til barnevogne og klapvogne i busser, metro og tog, og uanset årstiden er det let at finde sjove og børnevenlige aktiviteter.

Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen

Hoppeborg, et kæmpe skib og tumemadras. Mange timers sjov leg venter på den indendørs, bemandede legeplads i Blegdamsremisen. Der er også plads til små arkitekter i LEGOrummet, en stille stund med puslespil og medbragt frokost i køkkenet. Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen er populær for både store og små, og er en populær aktivitet for børn i København.

Arbejdermuseet i børnehøjde

Hvordan mon det var at være barn i 1930'erne? Det kan du finde ud af på Arbejdermuseet. Kom med indenfor på et børneværelse, se legetøjet og bliv klogere på, om børn virkelig skulle arbejde hver dag i gamle dage.

København Zoo

Kom helt tæt på dyr fra hele verden i København Zoo. I den Arktiske cirkel kan du opleve de betagende isbjørne på tætteste hold og i elefanthuset kommer du helt tæt på de rolige kæmper. I børnenes zoo er der en sjov legeplads og masser af søde geder at klappe og nusse.

Experimentarium

Experimentarium byder på oplevelser for både de yngste og de ældste. I miniverset kan børn helt fra 1 årsalderen lege i trygge omgivelser. Her knyttes naturvidenskaben sammen med leg for de mindste. De ældre børn kan blive klogere på kroppen, være med i den interaktive biograf og gå på opdagelse i Opfindelsernes hus. Der er i alt 18 sjove udstillinger.

Tivoli

Lige i hjertet af København finder du Tivoli, der bugner af forlystelser for alle aldre, masser af fantastiske restauranter, gode koncerter og meget andet. Tivoli er altid et besøg værd!