Aktiviteter for børn i København

Går turen til København med børn? Bare rolig - her er masser af underholdning for børn i alle aldre. Find legepladser for store og små, børnevenlige museer og mange andre sjove aktiviteter for børn i København.Massevis af sjove aktiviteter for børn i København

København er en af de bedste storbyer at besøge med børn. Der er god plads til barnevogne og klapvogne i busser, metro og tog, og uanset årstiden er det let at finde sjove og børnevenlige aktiviteter.

Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen

Hoppeborg, et kæmpe skib og tumemadras. Mange timers sjov leg venter på den indendørs, bemandede legeplads i Blegdamsremisen. Der er også plads til små arkitekter i LEGOrummet, en stille stund med puslespil og medbragt frokost i køkkenet. Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen er populær for både store og små, og er en populær aktivitet for børn i København.

Arbejdermuseet i børnehøjde

Slip fantasien løs i en vaskeægte baggård, som den så ud for arbejderbørn i 1930’erne. Fuld af forbud, uhumske lokummer og sure voksne. Men også med plads til leg og fri fantasi, væk fra pligter og skældud.

København Zoo

Kom helt tæt på dyr fra hele verden i København Zoo. I den Arktiske cirkel kan du opleve de betagende isbjørne på tætteste hold og i elefanthuset kommer du helt tæt på de rolige kæmper. I børnenes zoo er der en sjov legeplads og masser af søde geder at klappe og nusse.

Experimentarium

Experimentarium byder på oplevelser for både de yngste og de ældste. I miniverset kan børn helt fra 1 årsalderen lege i trygge omgivelser. Her knyttes naturvidenskaben sammen med leg for de mindste. De ældre børn kan blive klogere på kroppen, være med i den interaktive biograf og gå på opdagelse i Opfindelsernes hus. Der er i alt 18 sjove udstillinger.

Tivoli

Lige i hjertet af København finder du Tivoli, der bugner af forlystelser for alle aldre, masser af fantastiske restauranter, gode koncerter og meget andet. Tivoli er altid et besøg værd!