Shopping i København

Uanset hvor i København du befinder dig, er der ikke langt til nærmeste butik. Byen vrimler med gode shoppingmuligheder, hvad enten du leder efter de store, kendte brands eller små, unikke designbutikker. Vi guider dig til den bedste shopping i København her.Den bedste shopping i København

København er et shoppingmekka uden lige. Her finder du verdenskendt, dansk design, de største modebrands og små, lokale kunstbutikker. Blandt de bedste shoppinggader i København kan nævnes

  • Værnedamsvej
  • Strøget
  • Jægersborggade
  • Studiestrædet

Kom med på en guidet tur til den bedste shopping i København!

Shopping på Værnedamsvej

Værnedamsvej | Foto: VisitDenmark

Værnedamsvej forbinder Frederiksberg med Vesterbro. Her møder man en næsten parisisk stemning med de hyggeligeste fortovscaféer, små specialbutikker og skønne tøjbutikker. På Værnedamsvej mødes de lokale over et glas vin eller en kaffe, inden turen går videre til indkøbene. 

Hoteller i nærheden af Værnedamsvej

Shop de største brands på Strøget

Strøget | Foto: Wonderful Copenhagen

Strøget er én af de længste gågader i Europa, og gaden er uundgåelig, hvis du er på udkig efter shopping i København. Strøget strækker sig fra Kongens Nytorv til Rådhuspladsen, og her er der butikker til dig, der shopper på budget og til dig, der har den tunge pung med. Langs Strøget finder du desuden historiske seværdigheder som Amager Torv, Byretten og Gammeltorv og Nytorv.

Hoteller tæt på Strøget

Jægersborggade - hip shopping på Nørrebro

Kom med til Jægersborggade, hvor der venter ca. 40 små, hippe butikker. Her er unikasmykker, genbrugstøj og møbelkunst. Har du en sød tand, er Jægersborggade stedet for dig. Lad dig friste af håndlavede karameller, lækker chokolade og is lavet på flydende nitrogen.

Hoteller i nærheden af Jægersborggade

Jægersborggade | Foto: VisitDenmark

Læs også