Book hotel

Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark
Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark
Tilbage til hotel

Restaurant & Bar

Er du er til en burger i lobbybaren, en veltilberedt middag i restauranten eller en cocktail med udsigt? På Scandic CPH Strandpark finder du mange muligheder for at få stillet både sult og tørst.

Skybar terrace at Scandic CPH Strandpark

SEANERY Skybar

Tag op på toppen og snup en drink og snack inde som ude. Vælg selv om du vil nyde udsigten over byens tage, det formidable blik over Øresund eller om du vil følge flyenes indflyvning til lufthavnen. I weekenderne serverer vi en gastronomisk tasting menu om aftenen og en udsøgt brunch buffet om formiddagen.

Åbningstider

Åbningstider
Brunch: Lør-Søn 10:30-13:00, Man-Fre Lukket
Bar: Man-Tor 15:00-00:00, Fre-Lør 15:00-02:00, Søn 15:00-23:00

Restaurant seating at Scandic CPH Strandpark

SEATING Restaurant

I vores restaurant på 1.-salen finder du, foruden en smuk udsigt over Øresund, et udsøgt menukort med fokus på sunde og bæredygtige retter af råvarer fra danske leverandører. Om morgenen er det her, du finder den klassiske morgenbuffet, som sikrer en perfekt start på dagen. Klik her for at læse mere og booke bord.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Søn 06:00-11:00
Aftensmad: Man-Søn 17:00-21:30

Lobby Bar at Scandic CPH Strandpark

SEATING Lobbybar

I lobbybaren kan du hænge ud hele dagen og mærke hotellets afslappende atmosfære. Vil tilbyder et solidt udvalgt af drikkevarer, og serverer, foruden vores Scandic Klassikere, et udvalg af sunde frokostretter.

Åbningstider

Åbningstider
Frokost: Man-Søn 12:00-15:00
 (Aften: Man-Søn 15:00-21:30)

Snacks & Drinks: Man-Søn 12:00-21:30

goody shop at scandic strandpark

GOODY Coffee & Snacks

Har du travlt, eller skal du ekstra tidligt afsted, kan du svinge forbi vores kaffebar og få lidt med på farten. Her finder du et solidt udvalg af kaffe, friske juices, brød, sunde snacks mm.

Åbningstider

Åbningstider