FEET-TREAT

Har du trætte fødder efter en lang gåtur, løbetur eller rejse?
Så ved vi, hvad du har brug for. I Wellness tilbyder vi en skøn fodbehandling, hvor du først får et fodbad. Herefter inviterer behandleren dig ind i behandlingsrummet, hvor du tager plads på vores varme briks, mens dine fødder skrubbes ind i havsalt, citron og mandelolie. Til sidst masseres dine fødder godt igennem, og du vil mærke, hvor skønt det er at give fødderne lidt ekstra kærlighed.

”Fodbehandling” med elementer af zoneterapi.
30 min. koster 450 kr. og 1 time koster 795 kr. (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter ved booking af minimun 1 times behandling)

Book behandling

Face n´ Scalp – on the go

En let behandling for den travle gæst der trænger til at lade op.
Det kan tit være svært at finde tid til at slappe af og lade op. Men nu behøver du ikke længere at bekymre dig, for Wellness tilbyder en dejlig og let behandling, som vil give dig en tiltrængt pause.

Vores ansigtsbehandling er simpel og afslappende, og den er skræddersyet til at rense og pleje din hud og læber på en skånsom måde - uanset din hudtype. Med skønne produkter kan du læne dig tilbage og nyde øjeblikket, mens vi forkæler dig.
Men det stopper ikke der. Efter ansigtsbehandlingen vil du også modtage en afslappende hovedbundsmassage, som vil efterlade dig klar og forfrisket til at tackle dagen på ny.

30 min. koster 450 kr. 

Book behandling

Japansk Lifting

Japansk lifting er en hel unik ansigtsbehandling, der kombinerer akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage for at give dig en helt unik oplevelse. Ved hjælp af lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv, samt stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, styrkes strømmen af energi gennem meridianerne og påvirker derved hele kroppen energisystem.

Med Japansk lifting vil du føle dig forynget og energisk. Du vil mærke en forbedring i din hud, og følelsen af afslapning vil vare længe efter behandlingen er slut.

60 min. koster 595 kr og 90 min. koster 795 kr. (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)

Book behandling

Wellness-massage

Forestil dig en behandling, der giver dig dyb afslapning i hele kroppen og hjælper med at lindre muskelspændinger - Wellness-massage er den perfekte løsning.

Vores dybdegående massage er ikke kun godt for din krop, men også dit sind. Du vil føle dig afstresset og i balance efter behandlingen.

60 min. koster 795 kr. (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)

Book behandling

Auyrvedisk massage

Hvis du har brug for at få ro på hele systemet og kunne trække vejret helt ned i maven, er Abhyanga massage det rigtige for dig.

Det er en blid oliemassage, der beroliger dit nervesystemet, sindet og forbedrer din immunfunktion. Du får massage fra top til tå med en speciel urteolie, der er udvalgt til at hjælpe med at skabe indre balance. Massagen giver dig en dyb følelse af stabilitet og indre varme. Der arbejdes med en generøs mængde varm olie og med lange strøg, som stimulerer lymfesystemet og kroppens energi-flow.

Book behandling