Wellness massage

En dybdegående og afslappende behandling af hele kroppen, som afhjælper og forebygger muskelspændinger, samtidig med den virker afstressende. Den ideelle afslapning for både krop og sind.

30 min. DKK 595,- | 60 min. DKK 795,- | 90 min. DKK 995,- (behandlingerne af 60 min. og 90 min. inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Signatur Behandling

Den ultimative forkælelse af kroppen. Her oplever du en helkropsbehandling, med brug af de skønneste økologiske og bæredygtige Yroli produkter. Vi starter med en blid scrub af hele bagsiden og forsiden af kroppen, efterfulgt af en ansigts exfoliering og ansigts massage. Herefter er det tid til en afslappende krops massage hvor Yroli kropsolien får lov at arbejde med hudens mikrobiomer så huden igen føles frisk og levende. Derpå smøres du ind i Yroli bodylotion og behandlingen fortsættes med en leave on maske, indsmøring med Yroli Face oil og derpå en afstressende nakkemassage. En alt-i-en behandling som giver ro og balance til krop og sjæl.

90 min. DKK 1.595,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Yrolí Fascia Therapy – Face

Lad kyndige hænder skabe en dyb afslapning for ansigt, krop og sind gennem manuel fascia release via muskler, kranienerver og bindevæv.

Mens du synker dybere ind i zonen hvor tankerne viger pladsen for indre ro, sikres optimal udnyttelse af de aktive ingredienser i Yrolí produkterne. Der arbejdes på ryg og kranie, samt ansigt for at booste bindevævets næringstilførsel til huden og frigive spændinger, der ellers blokerer for synlig vitalitet. En moderne og helhedsorienteret behandling med teknikker fra bl.a. lymfedrænage, fascial flow, rolfing, cupping og fascia stress release.

Du får et bedre fungerende bindevæv med boost af hudens naturlige funktioner, herunder øget fugttilførsel, fylde, fasthed og elasticitet, samt styrkelse af hudens mikrobiom og yderste beskyttende barriere.

65 min. DKK 1195,-  (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Japansk lifting

En fantastisk behandlingsmetode, der reducerer ansigtets tegn på ældning og skaber balance og velvære i kroppen.

Der løsnes op for spændinger i ansigtets muskler og væv og derfor vil man tydeligt se at der kommer mere farve, glød og udstråling i ansigt og øjne samt at hævelser og fine linjer reduceres.

Behandlingen er en afslappende behandling, som består af ansigtsakupressur, dybe stræk af ansigtets muskler og væv og Japanske Lifting teknikker. Alt dette vil tilsammen styrke energistrømmen i meridianer, øge blodcirkulationen, ilte væve og øge muskeltonus så slap hud reduceres.

Vi tilbyder behandlinger alle dage. Skriv til os for at høre om vi har en ledig tid, der passer dig.

60 min. DKK 595,- | 90 min. DKK 795,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Ansigt og hovedbund

En let behandling for den travle gæst der trænger til at lade op.

Vores ansigtsbehandling er simpel og afslappende, og den er skræddersyet til at rense og pleje din hud og læber på en skånsom måde - uanset din hudtype. Med skønne produkter kan du læne dig tilbage og nyde øjeblikket, mens vi forkæler dig.

Men det stopper ikke der. Efter ansigtsbehandlingen vil du også modtage en afslappende hovedbundsmassage, som vil efterlade dig klar og forfrisket til at tackle dagen på ny.

30 min. DKK 450,- 
Book behandling

Fod behandling

Har du trætte fødder efter en lang gåtur, løbetur eller rejse?

Så ved vi, hvad du har brug for. Herefter inviterer behandleren dig ind i behandlingsrummet, hvor du tager plads på vores varme briks, mens dine fødder skrubbes ind i havsalt, citron og mandelolie. Til sidst masseres dine fødder godt igennem, og du vil mærke, hvor skønt det er at give fødderne lidt ekstra kærlighed.

”Fodbehandling” med elementer af zoneterapi.

30 min. DKK 450,- 
Book behandling

Vinter varm

Om vinteren er vi bedst. Parkér din hverdag ved indgangen og træd ind i et univers af sansning og varme. En helkrops behandling skabt til dig, der er vild med vinter hygge. Vi indleder med en tørbørstning af hele kroppen, som er fremragende til at fjerne døde hudceller og affaldsstoffer, sætte gang i blodomløbet, samt bekæmper cellulite og fedtdepoter.

Behandlingen afsluttes med en fugtgivende massage.

En afslappende og samtidig opløftende behandling, hvor krop og sind nulstiller helt, og fokus er i nu’et.

60 min. DKK 795,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Ayurvedisk massage

Hvis du har brug for at få ro på hele systemet og kunne trække vejret helt ned i maven, er Abhyanga massage det rigtige for dig.

Det er en blid oliemassage, der beroliger dit nervesystemet, sindet og forbedrer din immunfunktion. Du får massage fra top til tå med en speciel urteolie, der er udvalgt til at hjælpe med at skabe indre balance. Massagen giver dig en dyb følelse af stabilitet og indre varme. Der arbejdes med en generøs mængde varm olie og med lange strøg, som stimulerer lymfesystemet og kroppens energi-flow.

Vi tilbyder behandlinger alle dage. Skriv til os for at høre om vi har en ledig tid der passer dig.

90 min. DKK 995,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling