Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen
Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room of Scandic Palace Hotel in Copenhagen Meeting room Lamp by the window Lamps Detail image of cakes scandic-palace-meeting-detail-bowls.jpg

Scandic Palace Hotel

Book et møde

Ugyldigt antal personer
Detaljer
Navn på kontaktperson er obligatorisk Ugyldig brug af tegn
Ugyldig brug af tegn
E-mail er obligatorisk Ugyldig e-mailadresse
Telefonnummer er obligatorisk Ugyldigt telefonnummer
Ugyldigt format

Vi håndterer din personlige information jævnfør retningslinjerne for GDPR

Tilbage til hotel

Møde & konference

På vores Executive Meeting Floor kan du afholde møder, der går over i historien. Her er kælet for alle detaljer og vores tre eksklusive mødelokaler er indrettet til at matche netop dine behov.

4.0 3018 anmeldelser fra TripAdvisor

Executive Meeting Floor i hjertet af København

Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen.
Vores Executive Meeting Floor er tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Anton Rosen, som var en ener i dansk art nouveau. Besjælet af historiens vingesus. Indrettet med eksklusivt design og velvalgt til eksklusive møder mellem passionerede mennesker.

Du mærker, at vi har lagt vores sjæl i detaljen, oplever et sjældent nærvær i vores service – og smager, at kun ildsjæle leverer råvarer til din forplejning. Når du holder møde i vores eksklusive mødelokaler i København, får du en personlig vært til rådighed, og vi tilbyder fuld diskretion om dine aktiviteter.

Indretning og design

Byens nye Executive Meeting Floor er skræddersyet til at matche dig og danne rammen om møder, der går over i historien.
I disse eksklusive mødelokaler i København kan du nyde en særlig stemning, stolenes suveræne komfort, den behagelige belysning, lækker lyd fra Bose, Apple tv i alle tre lokaler samt fri adgang til WiFi på hele hotellet.

Mødeforplejning - mad & drikke

Vores køkken forkæler med velsmagende råvarer som f.eks. økologisk sortbroget gris fra Knuthenlund på Lolland og lækkert vadehavslam fra Vestkysten. Vores mødeforplejning er tilberedt fra bunden og serveret på Broste Copenhagen service. Ganske enkelt for at sikre den gode energi, bidrage med et break af nydelse og inspirere til sublime resultater. Kaffen kan vi ikke skaffe dansk, men den er naturligvis både bæredygtig og økologisk.

Mødelokale: Flora 1

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 1 | Scandic Palace HotelEtagens største mødelokale, Flora 1, er fleksibelt og rummer op til 40 personer. Det gør Flora 1 særlig velegnet til større bestyrelsesmøder, præsentationer, paneldiskussioner og mindre generalforsamlinger.
I hele lokalets indretningen er der kælet for selv de mindste detaljer - hvadenten det er de smukke mønstre i gulvtæppet eller stukken i loftet.

Bose lyd og Apple tv yder alle oplæg fuld retfærdighed, og udsigten fra Flora 1 til Rådhuspladsen indtager gæster i Flora 1 fra Walter Knolls Lead Chair – specialdesignet for ekstra komfort.

Nyd tiden, og stil skarpt på dagens agenda.


Mødelokale: Flora 2

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 2 | Scandic Palace HotelDer er plads til 14 personer i mødelokale Flora 2, og det er udstyret med videokonference, Bose lyd, Apple tv, ClickShare trådløs projektering, Nespresso kaffemaskine, cooler til kolde drikke og en uforlignelig udsigt over Rådhuspladsen.

Flora 2 er ideel til bestyrelses- og direktionsmøder samt andre typer af møder, der kræver diskretion og fortrolighed.

Walter Knolls Keypiece konferencebord inviterer til eksklusive møder, der går over i historien. Tom Dixon har designet den behagelige belysning.

I Flora 2 kommer koncentrationen og kreativiteten af sig selv.


Mødelokale: Flora 3

Eksklusive mødelokaler i København | Flora 3 | Scandic Palace HotelFlora 3 rummer op til 14 personer, ligesom Flora 2, og er ligeledes udstyret med videokonference, Bose lyd, Apple tv, ClickShare trådløs projektering, Nespresso kaffemaskine, cooler til kolde drikke og en skøn udsigt.

Vi anbefaler mødelokale Flora 3 til bestyrelses- og direktionsmøder samt andre typer af møder, der kræver diskretion og fortrolighed.

I dette eksklusive mødelokale i København inviterer Walter Knolls Keypiece konferencebord til møder, der går over i historien. Tom Dixon har designet den behagelige belysning.

Lad inspirationen indfinde sig, og fordyb jer i det væsentlige.

Vi skræddersyr mødet, så det passer præcis til dit formål

Her finder du et eksempel på indholdet i vores dagsmødepakke:

 • Mødelokale inkl. AV-udstyr og fri WiFi
 • Hele dagen har I adgang til kaffe, te og vand samt tørret/frisk frugt og nødder i pauseområdet
 • Formiddagsbuffet. Læs mere her
 • Frokost. Læs mere her
 • Eftermiddagsbuffet. Læs mere her

Kontakt os for et godt tilbud på dit møde. Vores Meeting Advisors er klar til at rådgive dig om vores løsninger, som passer til netop dine behov. 

 

 • 78 78 m2 24-70 maks. 70 pers.
 • 28 28 m2 14 maks. 14 pers.
 • 28 28 m2 14 maks. 14 pers.