Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant
Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant Scandic Palace Hotel Copenhagen, restaurant

Scandic Palace Hotel

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd en lækker middag i vores flotte restaurant på Scandic Palace Hotel. Her byder vi på specialiteter fra det nordiske køkken. Vi har udvalgt retterne, så de kombinerer nytænkning og tradition og anvender altid sæsonens råvarer med et udvalg af økologiske ingredienser.

Nyd et dejligt måltid mad i vores restaurant med udsigt over Rådhuspladsen - hjertet af København. Vi byder, foruden den kulinariske oplevelse, på udsigt til byens torv med masser af atmosfære og liv.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-11:00
Frokost: Man-Lør 12:00-17:00, Søn Lukket
Aftensmad: Man-Lør 17:30-21:30, Søn Lukket
Bar: Man-Tor 11:00-23:30, Fre-Lør 11:00-00:30, Søn 11:00-22:00