Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Table set
Table set Udendørs terrasse, Scandic Sluseholmen
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad i uformelle omgivelser i vores moderne restaurant. Vores dygtige kokke er klar til at kræse om dig, og vores tjenere kan guide dig igennem sæsonens vinkort.

Restaurantbooking

+45 70127373

Velkommen til vores hyggelige restaurant på Scandic Sluseholmen. Vores køkken har rødder i det nordiske, og alle vores retter er tilberedt af sæsonens råvarer. Vores tjenere er altid parate med anbefalinger til menuen - og husk, at du eksklusivt på Scandic kan nyde lækkert oksekød fra dansk fritgående Angus. 

Dinner Buffet hver lørdag og søndag

Prøv vores lækre Dinner Buffet, som vi serverer hver lørdag og søndag. Buffeten byder på friske forretter, skønne hovedretter og fristende desserter. Den består bl.a. af flere typer kød og fjerkræ samt et udvalg af saucer, kartofler og garniturer. Pris: 189 kr. pr. person. 

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-09:30, Lør-Søn 07:00-10:30
 (På helligdage er morgenmaden åben 7:00-10:30: Man-Søn 07:00-10:30)

Frokost: Man-Fre 12:00-17:00, Lør-Søn Lukket
 (Restauranten er lukket 21/12 til 5/1 inkl.: Man-Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Søn 17:00-21:30
 (Dinnerbuffet lørdag og søndag. Restauranten er lukket i perioden 21/12 til 5/1.: Man-Søn Lukket)