Sydhavnen, Relaxing, Bar
Sydhavnen, Relaxing, Bar Scandic Sydhavnen, bar Sydhavnen, Bar

Scandic Sydhavnen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Tilbage til hotel

Bar

Snup en kold øl, inden du bestiller en lækker snack eller let måltid i vores hyggelige bar. Er vejret godt, kan du sidde i vores gårdhave.

Nyd et glas vin eller en fadøl, mens du slapper af i denne københavnske bar på Scandic Sydhavnen. Stress af i en lædersofa, tag en bog fra boghylderne, eller følg med i livet i receptionen. Er du sulten? Så prøv en lækker sandwich eller salat. I baren serveres eksotiske drinks, vin på glas og kaffekortet byder på alverdens specialiteter. I baren finder du selvfølgelig fri WiFi.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Lør 12:00-00:00, Søn 15:00-23:30