Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Sydhavnen, Relaxing, Bar
Sydhavnen, Relaxing, Bar Scandic Sydhavnen, bar Sydhavnen, Bar
Tilbage til hotel

Bar

Snup en kold øl, inden du bestiller en lækker snack eller let måltid i vores hyggelige bar. Er vejret godt, kan du sidde i vores gårdhave.

Nyd et glas vin eller en fadøl, mens du slapper af i denne københavnske bar på Scandic Sydhavnen. Stress af i en lædersofa, tag en bog fra boghylderne, eller følg med i livet i receptionen. Er du sulten? Så prøv en lækker sandwich eller salat. I baren serveres eksotiske drinks, vin på glas og kaffekortet byder på alverdens specialiteter. I baren finder du selvfølgelig fri WiFi.

Åbningstider

Åbningstider
Aftensmad: Man-Lør 17:00-22:00, Søn Lukket
 (Pr. 01.10: Fredag og lørdag serveres kun buffet. Søndag: kun klassikere i baren: Man-Lør 17:00-22:00, Søn Lukket)

Bar: Man-Lør 12:00-00:00, Søn 15:00-23:30