Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Scandic Sydhavnen
Restaurant, Scandic Sydhavnen Restaurant, Scandic Sydhavnen Restaurant, Scandic Sydhavnen Sydhavnen Restaurant Restaurant, Scandic Sydhavnen
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd en velsmagende middag inspireret af sæsonens bedste ingredienser på Scandic Sydhavnen.

Vores restaurant har plads til 150 gæster, som sidder i et lækkert åben miljø med masser af naturligt lys fra de store vinduer. Der er direkte udgang fra restauranten til vores terrasse, hvor vi om sommeren tænder op i grillen. I forlængelse af restauranten finder du vores legerum til børnene - så kan mor og far slappe af og nyde deres middag, mens de små leger og hygger sig. I ferieperioder har vi en særlig børnemenu.

Bemærk, at vi fra den 1. oktober 2019 vil servere en lækker buffet med stort udvalg til middag fredag og lørdag. 

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:00-11:00
Frokost: Man-Lør 12:00-16:00, Søn Lukket
 (: Man-Søn Lukket)

Aftensmad: Man-Tor 17:00-22:00, Fre-Søn 17:30-21:00
 (Fredag og Lørdag: serveres kun buffet, Søndag: Serveres kun klassikere i baren: Fre-Lør 17:30-21:00, Man-Tor, Søn Lukket)