Danseorkestret koncertpakke i Horsens

Fuldend den perfekte aften med akustisk Danseorkestret koncert med en overnatning i et dejligt værelse og vågn op til stor morgenbuffet. Brug bookingkode SMO.Pakke inkl. koncertbillet, middag, overnatning og morgenmad

Koncertpakke Danseorkestret | Scandic HotelsGlæd dig til en dejlig aften i selskab med en af Danmarks mest legendariske popgrupper - Danseorkestret. Lørdag den 1. oktober spiller Danseorkestret akustisk koncert til Scandic Moments på Scandic Bygholm Park. Hvorfor ikke fuldende aftenen med en overnatning på hotellet? Så er du også fri for at skulle tænke på hjemtransport efter koncert og efterfest. Morgenen derpå vågner du op til vores store morgenbuffet, hvor du finder alt fra skyr til bacon.

Book pakken online med brug af bookingkoden SMO

I koncertpakken indgår

Priseksempel

  • Pris pr. person i dobbeltværelse fra 999 kr. ved 2 personer.

Hvordan booker jeg?

  • Book online med bookingkoden SMO
  • Vælg hotel Scandic Bygholm Park
  • Vælg ankomstdag 1. oktober og afrejsedag 2. oktober

Booker du mere end ét værelse, så ring venligt til os - så sørger vi for, at I kommer til at sidde sammen under middag og koncert. Telefon: 75 62 23 33 (tast 2).

Det med småt
Hotelpakken gælder kun for middag, koncert og overnatning den 1. oktober 2016 på Scandic Bygholm Park. Bookingen kan ikke ændres eller annulleres. Beløbet debiteres kreditkortet på reservationstidspunktet.
Læs vores bookingvilkår